Formació Fa 8 mesos

Beques al Talent Creatiu

Aquesta setmana va començar amb les bones notícies que ens va portar l’Idem, escola superior d’animació i disseny.

L’Idem Barcelona ofereix 5 beques al Talent Creatiu per a aquelles persones interessades en cursar els estudis superiors en International Digital Design durant el curs 2020-2021.

¿Dibuixes des de nen? Sempre has volgut conèixer com es poden crear els logos que t’envolten? Vols entendre tot el procés de creació d’una interfície d’un smartphone, la impressió d’una revista o de la teva samarreta?.

El dissenyador gràfic digital aconsegueix aportar solucions innovadores davant d’un problema real i estratègic. Gràcies a les seves habilitats de creativitat i de comunicació, el dissenyador és el professional capaç de supervisar tot el procés de creació des de la idea fins a la finalització concreta del producte físic o digital.

Com a estudiant et sumergerás permanentment en una cultura creativa internacional que et permetrà adquirir de manera progressiva les competències adequades per treballar a nivell internacional i disposar de les claus de l’èxit a l’hora d’integrar-te en les agències mundials de més envergadura.

Aquests estudis tenen una durada de 3 anys lectius, un total de 180 ECTS i estan impartits en anglès per un equip docent internacional 100% en actiu. Les beques ofertes cobreixen com a màxim el 50% del preu del 1er any i no són acumulables a altres beques aplicades per l’escola.

Qui pot optar a aquestes beques?

Les beques al talent estan obertes a estudiants que:

  • Estan cursant o han finalitzat Batxillerat o CFGS -amb o sense Selectivitat-
  • Volen convertir-se en professionals del disseny digital.

Quins son els requisits?

Si estàs interessat en optar a aquestes beques pots enviar la següent documentació per WeTransfer a contact@lidembarcelona.com i incloure les teves dades personals en el missatge abans d’enviar-lo:

  • Carta de motivació en què ens expliquis per què vols optar a la Beca a l’Talent Creatiu.
  • Porfoli de treballs creatius
  • Es valorarà qualsevol enllaç a web o xarxes socials de perfils artístics.
  • Còpia del teu DNI, NIE o passaport
  • Una foto de perfil


Període d’inscripció

El període d’inscripció comença el 11 de maig i finalitza el 7 de juny.

Sort a tots i totes!