Art Fa 3 anys

Living matter: visita guiada

Amb motiu de l’actual exposició Living matter de Paul Daly, el Museu Can Framis ofereix visites guiades.

Inscriu-te al formulari si vols assistir aquest dissabte 23 de novembre a les 12h a una visita guiada per les obres més destacades de Living matter i endinsar-te en el món creatiu de Paul Daly. L’aforament mínim són 4 persones i el màxim 25.

Paul Daly centra la seva investigació artística en l’exploració i la investigació de la matèria orgànica. A Living matter de Paul Daly, els processos naturals de descomposició com l’acció dels elements i la desintegració bacterial interrompen en diferents moments de l’procés. Així aconsegueix obtenir una varietat d’efectes estructurals i cromàtics que són epicentre de les seves peces.

Cada set de Living matter de Paul Daly, representa el cicle natural d’una estació i el seu canvi gradual en una altra. Cada peça, es munta en vidre i s’il·lumina per darrere. D’aquesta manera, es revelen colors, textures i estats canviants d’acord a el pas el temps. Des de la llavor i l’explosió de la vida a la primavera, fins a l’hivern, la vellesa i la descomposició. En Living matter de Paul Daly, la llum que passa a través de l’material orgànic actua com a catalitzador, igual que a la natura. I, d’aquesta manera, dóna vida pròpia a les obres.

Inclou els següents materials: fulles diverses que inclouen heura, col, Firmiana, tell, Wigand, herba, iuca deconstruïda, enciam, llorer, castanyer, auró, faig, kiwi i pell de taronja, pell de ceba, cogombre, pastanaga i rodanxes de carbassó , branquetes i arrels diverses. Aquests elements són extrets de la natura per tornar-la a representar.

Paul Daly, arquitecte i artista, va ser el guanyador de el Premi d’Escultura 2018 de la Fundació Vila Casas amb l’obra Rambla (Senescència).

La proposta expositiva que presenta el Museu Can Framis fins al 19 de gener, comissariada per Glòria Bosch, reuneix una selecció d’obres dels últims anys i és la primera mostra individual de l’artista a Barcelona.