Està passant Fa 3 anys

Maker Faire Barcelona 2019

Que el Maker Faire Barcelona 2019 se celebri a La Nau Bostik no és casualitat. I no és que creguem que les casualitats no existeixen, però és innegable que tots dos projectes porten al seu ADN la dinamització social i cultural.

Maker Faire Barcelona 2019 i La Nau Bostik són el tàndem perfecte per reunir a la comunitat local i internacional de makers, tecnòlegs, científics i empreses en pro de l’economia circular, la resiliència i la creativitat. Però no només a ells; el Maker Faire Barcelona 2019 també és per a tu i per a mi perquè la problemàtica pel (mal) ús dels recursos naturals del planeta és REAL.

El millor dels problemes és que sempre pot extreure una reflexió en positiu, o almenys això ens agrada pensar des Poblenou Urban District. Per això ens entusiasmen els esdeveniments com el Maker Faire Barcelona 2019, que aposten per una economia circular basada en la reducció de materials i en implementar processos de fabricació nets, locals i intensius.

La transició cap a aquest nou sistema implica reformular-entre altres mooolts coses, per a què engañarnos- tots els aspectes de la vida urbana. I aquí rau la grandesa del Maker Faire Barcelona 2019: promou la retroalimentació entre els projectes i els participants per trobar alternatives tan reals al modus vivendi actual.

Si tu també ets conscienciat de la urgència del canvi cap a una vida sostenible i respectuosa amb els recursos naturals de casa nostra, inscriu-te! Accés obert i gratuït al Maker Faire Barcelona 2019.


NAU BOSTIK
C/FERRAN TURNÑE, 1-11