Està passant Fa 3 anys

Concerts del Music Urban Circuit

>> ENTRADES <<

El pròxim  4 d’octubre prepara’t per a la culminació del Music Urban Circuit (MUC)! La Nau acollirà el concert final de la primera edició del Music Urban Circuit, un live show de les tres bandes guanyadores del MUC: Tú no existes, Kim Kuipers i Los Coming Soon.

Felicitats als tres grups guanyadors, que a través del vot del públic i del vot del jurat professional (consultar bases aquí) van resultar ser els finalistes seleccionats d’aquesta primer edició del Music Urban Circuit.

El pròxim divendres 4 d’octubre, a partir de les 21:30, podràs viure el directe de les tres bandes finalistes del MUC a la sala La Nau. Acompanya als guanyadors de la primera edició del MUC en aquest concert tan especial, que serà gravat i lliurat als grups com a material promocional per al seu ús professional.

Primeres entrades EARLY BIRD ja a la venda! Les primeres 75 persones que adquireixin la seva entrada ho podran fer a un preu de 6€. Després, les entrades anticipades passaran a un preu de 10€, i a taquilla costaran 12€.

Pots adquirir les teves entrades aquí 

El Music Urban Circuit neix com a resposta a una demanda creixent del públic del Poblenou Urban District d’una programació musical més enllà de l’habitual. Amb cinc anys d’experiència en l’organització del Windows Art Circuit, Poblenou Urban District es posa mans a l’obra per portar una nova convocatòria per a bandes, solistes o DJ emergents i oferir un recorregut musical singular pels espais de la seva comunitat.

La sala Razzmatazz i la sala La Nau se sumen a aquest circuit musical amb la voluntat de ser motors d’una revolució cultural i creativa al barri del Poblenou. Razzmatazz va acollir durant el Poblenou Open Day, 4 de maig, gran part de les actuacions del Music Urban Circuit a les seves sales Pop Bar i Rex. La Nau, acollirà el concert dels guanyadors i finalistes.

Agraïm a Estrella Damm el seu suport continuat en els nostres projectes com a patrocinador de la comunitat creativa de Poblenou Urban District.


Poblenou Urban District