Art Fa 2 anys

Torna FLIC10!

Al Museu de l’Disseny de Barcelona té lloc aquesta setmana la 10ª edició de l’FLIC Festival, dedicat a la literatura i art infantil i juvenil.

L’objectiu de FLIC és promoure la relació entre les diferents arts a partir de formats innovadors i experimentals. A més, posa especial interès a incentivar l’acció literària en espais poc habituals i en apropar-la al públic amb risc d’exclusió social.

Conscients de la situació de vulnerabilitat social i econòmica de moltes famílies, han decidit impulsar la campanya «Cap nen sense cultura». Per això, des de FLIC, han creat aquest manifest on reivindiquen la necessitat d’un compromís col·lectiu per promoure el desenvolupament de les futures generacions.

FLIC10 té una programació per a famílies, un programa per a les escoles, per a joves creadors i una trobada professional.

Cada edició el FLIC Festival, tria uns vuitanta llibres que són l’ànima de la seva programació. Aquest any, sota el títol ‘Personatges Singulars’, trobarem llibres per a tothom, de gèneres diversos, llengües variades i estètiques múltiples.

També hi haurà obra gràfica, com les il·lustracions d’ El Marquès, Genie Espinosa o Eva Palomar entre d’altres.

Domadora – El Marqués

Per altra banda, dissabte és el dia de les Experiències Literàries. Són activitats pensades per a gaudir de la literatura en família com, per exemple, aquestes:

Escolto i dibuixo (+4 anys)

Escoltar i dibuixar o dibuixar mentre escoltes. Prepara les teves orelles, renta’t els ulls, entén-te la gola i treu punta al llapis!

Aventura literària (+4 anys)

Joc de pistes per la col·lecció de Museu de l’Disseny amb personatges singulars de totes les èpoques. En acabar, us endureu una sorpresa a casa!

Si vols saber la programació completa de les Experiències Literàries de l’FLIC10, només has de fer clic aquí.

A part de les Experiències Literàries, al FLIC10 també podràs passejar-te per la Fira de Creació Literària i apuntar-te a dos tallers: Taller de retrats amb quimogrames i Taller d’essències singulars.