Música Fa 3 anys

Nicola Cruz a Razzmatazz

Razzmatazz inicia la temporada amb el directe de Nicola Cruz. Després del seu pas pel Sonar aquest estiu, Nicola Cruz torna a Barcelona en un format més íntim. Un live set de 8 hores que combinarà les actuacions de diferents Dj amb la de Nicola Cruz.

Nicola Cruz torna a Razzmatazz per desplegar en directe el seu particular so. Tota una experiència per viure de primera mà en un esdeveniment de 8 hores que inclou el seu concert i les sessions de dj de Sa, Begun i un convidat molt especial.

L’entrada per al concert inclou també l’accés a Razzmatazz Clubs per gaudir de la resta de la programación.Nicola Cruz és un productor, músic i DJ nascut a França de família sud-americana. Actualment treballa i viu a Quito, Equador, al cor dels Andes. La seva carrera va començar aviat com a percussionista, el que el va portar directament a la música electrònica. En el seu projecte, busca incloure fonts de molt diferent naturalesa: en particular, la passió pels paisatges de la seva terra, amb les seves cultures, rituals i ritmes.

Per això, la seva música irradia una comprensió íntima de la naturalesa, des de l’exuberància orgànica del seu so a la suau constància de les seves cançons. No obstant això, en aquesta barreja sempre preval un delicat balanç entre forces: la seva música és profundament rítmica però sense descuidar la melodia, i tot i formar-se en col·laboració amb artistes de diferents temps i espais, mai deixa de ser íntima. El 2015 sortiria Prendre l’Ànima en el segell ZZK Records, el seu primer àlbum de llarga durada, consolidant les seves exploracions sonores, que van més enllà de fer música. Després de diversos EPs en segells essencials d’aquesta escena com Multi cultius o The Magic Movement, aquest 2019 ha publicat el seu segon àlbum, Siku, on continua amb aquesta exploració expandint la seva visió cap a noves històries i altres cultures com a fonts d’inspiració. I en aquest camí, ha estat fonamental la col·laboració amb altres srtistas d’al voltant del món.

Les visites a Razzmatazz presenten la sala sempre a vessar, ara torna per donar constància de la seva particular so presentant el seu nou àlbum Siku en directe. Tota una experiència per viure de primera mà.

 


RAZZMATAZZ