nova temporada de l'auditori
nova temporada de l'auditori
nova temporada de l'auditori
nova temporada de l'auditori
Música Fa 2 anys

Nova Temporada de L’Auditori

Els últims mesos hem viscut una tempesta que ens ha fet trontollar com a persones i com a societat. Han estat dies durs però també dies de reflexió en els quals la cultura i la música s’han revelat com una part essencial de nosaltres. L’Auditori de Barcelona es trobava en ple procés de canvi, un camí que ara ha pres més sentit que mai.

Aquesta nova temporada 20-21 estarà formada per 210 produccions i reivindica el paper de les dones amb important presència de directores d’orquestra, creadores i compositores. Amb un gran nombre de figures internacionals i una programació ambiciosa, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya fa una important aposta pel talent femení en l’àmbit de la direcció i ha convidat vuit directores per a que es posin al capdavant de l’OBC: Marta Gardolińska, Zoi Tsokanou, Giedrė Šlekytė, Ruth Reinhardt, Anja Bihlamaier, Elim Chan, Shiyeon Sung i Lawrence Equilbey.

A més, en aquesta nova etapa, ens proposen un recorregut musical per a les tres pròximes temporades inspirat en un cicle vital. Començarà primer amb La Creació, seguirà amb el binomi Amor-Odi i acabarà amb Mort o Retorn. Tres moviments que articulen tota la programació de l’Auditori de Barcelona entre setembre de 2020 i juliol de 2023.

Es pot crear música des del no-res?

Sota el paraigües de la Creació s’investigaran els conceptes de creació divina i creació artística, qüestionant la idea de creació musical -es pot crear música des del no res? -, explorant el significat de l’autoria i el context dels creadors i creadores, recuperant repertoris desconeguts i creacions anònimes i posant especial atenció a les compositores.

Dos nous festivals obriran i tancaran la temporada: la primera Biennal Internacional de Quartets de Barcelona i el Festival Mozart Nits d’Estiu. Altres noves apostes d’aquesta temporada són el nou Cor de l’Auditori sota la direcció de Xavier Pastrana el qual participarà en quatre concerts de la temporada. També cal destacar la creació d’un segell discogràfic digital propi i una plataforma de vídeo sota demanda: auditoridigital.cat

L’Auditori espera poder iniciar la temporada al setembre i poder comptar amb tots vosaltres per fer-la possible. En cas que no puguem tornar tan aviat a les seves sales, també estan treballant en una proposta alternativa en streaming perquè puguem seguir gaudint de més de 40 produccions.

Pel que fa als abonaments, aquest any ens proposen renovar o fer un abonament ara i no pagar-ho fins al setembre. L’abonament a la carta, les tarifes planes -25 i -35 i les entrades individuals es posaran a la venda en una segona fase.

Per a més informació al detall podeu accedir virtualment el seu llibre de la temporada o consultar la programació aquí.