Nuevas cartas y nuevas experiencias gastronómicas
Nuevas cartas y nuevas experiencias gastronómicas
Nuevas cartas y nuevos sabores en la mesa
Gastronomia Fa 1 setmana

Noves cartes i nous sabors a taula

A Poblenou Urban District comencem la rentrée amb il·lusió, noves cartes i noves experiències gastronòmiques. I és que sabem que alguns dels restaurants del barri ja han tornat de vacances i han incorporat noves ofertes de menús, nous plats i nous horaris. Voleu saber quins són? Comencem! 

Catacroquet

En aquesta croqueteria del carrer Almogàvers hi trobareu les millors i més curioses receptes d’aquestes petites porcions de felicitat que vénen de gust a qualsevol hora del dia. Catacroquet torna a estar obert a partir del migdia amb un nou servei de menú, els cap de setmana, i reprenen els seus famosos ‘afterworks’. La gran novetat de la temporada és la inauguració d’un nou local al barri del Born més íntim i enfocat a esdeveniments de públic reduït. 

Trobareu més informació a la seva pàgina web.

Bistrot by Valkiria 

Tal com ells els hi agrada definir-ho, aquest “oasi” gastronòmic situat a l’interior del hub d’emprenedoria i creativitat Valkiria, ofereix diferents serveis en funció de les necessitats dels visitants. Si aneu amb pressa i només teniu temps per un cafè o un esmorzar ràpid podeu demanar a la barra, si en canvi us voleu entaular, als migdies ofereixen un menú que canvia diàriament. En el cas que estigueu pensant en muntar un esdeveniment privat i per empreses, Bistrot by Valkiria ofereix servei de càtering adaptat a tota mena de paladars i pressupostos. 

Més informació a la seva web o blog.

Koh

En aquest petit trosset d’Àsia situat en ple carrer Pujades, podeu tastar uns dels millors ramens i currys de Barcelona. Per a la nova temporada incorporen a la carta algunes innovacions, com ara el salmó amb puré de fonoll al miso blanc, el curry vermell o el pop cruixent dolç i picant. A més, són pet-friendly i ofereixen servei de terrassa, què més es pot demanar?

Podeu consultar la carta a les seves xarxes socials.

Nolita

Us fa un autèntic brunch novaiorquès aquest diumenge? Doncs només us heu d’acostar al carrer Llull 230 i donar un cop d’ull a la carta o, més ben dit, a la nova carta del Nolita. A més a més de l’àpat de mig matí més ‘trendy’ també ofereixen una nova opció de menú de migdia i promocions els dies entre setmana. El seu horari, de moment, és de 12.00h a 14.00h. 

Consulteu les opcions per menjar a les seves xarxes socials.