Està passant / Festivals Fa 3 setmanes

Off Llum Bcn torna amb la 2a edició!

Torna la segona edició de l’Off Llum BCN, un circuit d’instal·lacions lumíniques de petit format ideat per Poblenou Urban District. Un recorregut alternatiu al Llum BCN que busca posar el focus en l’art lumínic experimental i en propostes d’espais locals per afavorir que no només es descobreixin els carrers, sinó els espais de creació i innovació que formen la comunitat creativa establerta al Poblenou.

Aquest any tornem amb quinze instal·lacions lumíniques de petit format que et permetran conèixer espais de la comunitat creativa de Poblenou d’una forma diferent. També, podràs descobrir el treball d’artistes lumínics més experimentals que presentaran instal·lacions úniques i singulars, fins i tot algunes s’han pogut veure a la Biennal de Venècia!

Durant les pròximes setmanes us avançarem més informació, detalls i un mapa interactiu perquè no us perdeu absolutament res.

Aquest any, l’Off Llum BCN se celebra de forma conjunta amb el festival Llum Barcelona. L’objectiu d’aquesta col·laboració és afavorir la participació d’agents i entitats locals en una festa que porta més de 170.000 persones a recórrer els carrers de Poblenou.

Per Pobenou Urban District, com a agent actiu i vertebrador de la comunitat creativa del districte, és molt important fer visible aquest circuit alternatiu amb propostes de petit format a l’interior dels espais del barri. En aquesta segona edició de l’Off Llum, altres associacions, entitats i fundacions com Trinijove o l’APDI (Asociación de Profesionales de Diseño Lumínico) s’han unit a Poblenou Urban District amb l’objectiu de fer possible un festival més local i inclusiu.