Està passant Fa 3 anys

Ombra Festival celebra la 2ª edición

El Ombra Festival celebrarà la seva segona edició els dies 29 i 30 de novembre. Després d’una primera tanda de noms i l’anunci de la divisió de festival en dues franges horàries, Ombra by day i Ombra by night, l’esdeveniment anuncia 26 nous noms que donen un nou sentit a la seva existència. Entre ells podem trobar artistes que encara no havien trepitjat la Ciutat Comtal, exclusives a Espanya i alguns dels noms emergents més emocionants de la música electrònica experimental.

Artistes de la talla de DAF (Deutsch Amerikanische Freundschaft), mític duo industrial de Düsseldorf que actuaran a Ombra com a exclusiva espanyola; Le Syndicat Electronique, artista de culte entre els seguidors de l’electrònica i el minimal wave que tornen a Barcelona més de 15 anys després de la seva última actuació; Marsman, una de les peces claus en l’escena electrònica de Rotterdam; Ron Morelli, propietari d’L.I.E.S. Records, una de les discogràfiques de moment, o Philipp Strobel, ànima mater de l’segell berlinès aufnahme + wiedergabe

Però no només de mites viu el festival Ombra, que també compta amb artistes d’algunes de les escenes electròniques més importants de al moment. Alguns d’ells s’estrenaran a la Ciutat Comtal, com el projecte nord-americà Belladona Grave; l’EBM, tràngol i ‘intelligent techno’ de el rus Ober DADA, el productor i cantant parisenc Sydney Valette, o Undertheskin, un dels projectes de post-punk més respectats de moment.

Ombra Festivalse celebra a tres espais que pertanyen a Poblenou Urban District: Utopia 126, Razzmatazz i Wolf. Ombra Festival es presenta com un exemple de festival multiespacial ubicat al districte creatiu de Barcelona, ​​utilitzant diferents espais per donar vida a el festival. Ombra Festival és un festival de música techno, electrònica i EDM experimental que busca unir el passat amb el present, per mirar cap al futur.

Podeu adquirir les vostres entrades aquí.