Música Fa 3 anys

Dos Open Class a SAE Institute!

SAE Institute Barcelona és l’escola de mitjans creatius més gran del món. Imparteix cursos de so, cinema, videojocs i negocis de la indústria musical a nivell mundial. En aquesta ocasió us convida a assistir a dues open class de producció musical i correció de color cinematogràfica.

10 de Diciembre
Open Class de producció musical

Inspirat en els seus cursos de Producció d’Àudio, Producció de Música Electrònica i Producció de Música Urbana, els professionals i experts de SAE han preparat sessions pràctiques per als amants de la música que vulguin descobrir el món del so.

L’Open Class és per a tots els nivells i no es requereix coneixement previ, de manera que tot aquell que estigui interessat, és benvingut.
L’Open Class: àudio & music production comença a les 17h. A les 17:10h i fins a les 18:00h els coordinadors de SAE parlaran sobre els cursos que imparteixen i respondran totes les preguntes que et puguin sorgir. Aprofita, que no se t’escapi res!

A partir de les 18h i fins a les 19h, comença l’acció. Podràs triar entre 3 Open Class pràctiques diferent i, durant 1 hora, estaràs immers en el procés de producció musical.

La primera opció és crear un instrumental d’estil urbà.

La segona opció és produir un tema de tall electrònic amb Ableton Live. És un dels softwares de producció més famós i efectiu del mercat.

Per contra, si t’interessa més introduir-te en l’univers DAW (Digital Àudio Workstation) de programes de producció musical, en aquesta tercera opció practicaràs amb Pro Tools i Cubase Pro.

No et perdis aquesta experiència de producció musical, registra’t per a assistir a l’Open Class aquí!

 

11 de Diciembre
Open Class de Corrección de Color para Cine con Da Vinci Resolve

SAE Institute Barcelona et convida a conèixer el procés de colorización d’una pel·lícula amb el programari de correcció de color DaVinci Resolve.

En aquesta sessió podràs conèixer com funciona un dels programes més destacats de la indústria que combina eines professionals per a edició en 8K, etalonatge, postproducció d’àudio i efectes visuals. La classe és per a principiants i una molt bona oportunitat perquè els futurs estudiants de cinema o joves cineastes tinguin una primera introducció en el procés de postproducció i DaVinci Resolve.

L’Open Class serà presentada per Àlex Nadal, professor de cinema i Film supervisor de SAE Barcelona. Àlex Nadal i Queralt Serrano, la nostra Film Course Coordinator, estan certificats per DaVinci Resolve.

La participació és gratuïta i les places són limitades. No et perdis l’oportunitat d’aprendre una de les tècniques més usades en el món de cinema! Fes la teva reserva aquí