Formació Fa 3 anys

Open Day a SAE Institute Barcelona

SAE Institute Barcelona és l’escola de mitjans creatius més gran de món. Imparteix cursos de so, cinema, videojocs i negocis de la indústria musical a nivell mundial.

El 21 de novembre celebren una jornada de portes obertes (Open Day) des de les 17:00h fins a les 20: 00h al seu campus, situat al carrer Perú, 176.

De petits ens preguntaven allò de … i tu, què vols ser de gran? I quan hem estat més grans allò de … A què vols dedicar?
Amb una mica de sort, la vocació truquen a la porta. En altres casos, es tracta de buscar fins a trobar allò que realment t’agrada, t’apassiona i et realitza. Sigui quin sigui el teu cas, tant si ja has sentit la crida vocacional per la professió com si et pica la curiositat però no saps ni per on començar, l’Open Day és l’ocasió perfecta per descobrir tot el que ofereix SAE Institute Barcelona al teu desenvolupament professional en el sector.

De 17: 30h a 18: 00h seus coordinadors acadèmics t’explicaran tot el que necessites saber sobre producció d’àudio, videojocs (Art-Animació-Disseny), cinema digital, indústria musical i producció de música urbana i electrònica.

A més, també hi ha programades activitats i masterclasses gratuïtes especials per a l’Open Day, una excel·lent manera de descobrir com és la vida de l’estudiant en SAE Institute Barcelona.

De 18h a 19h podràs triar entre diverses masterclass en funció dels teus interessos:

Art 3D per a videojocs en realitat virtual on conèixer com es fa servir Unreal Engine per implementar gràfics 3D en un nivell de videojocs dissenyat per realitat virtual i experimentar com aquestes tècniques són aplicades per a una millor experiència d’immersió en entorns de VR.

Desenvolupa el teu perfil professional a la Indústria de la música i aprèn a definir el teu perfil professional en el negoci de la música i de l’entreteniment i coneix les claus per generar una imatge de marca personal atractiva. Dades concretes com el teu expertise, els teus coneixements, habilitats i uns altres més abstractes com el talent, les oportunitats o els objectius que has de marcar-te, ajudaran a desenvolupar-te amb més garanties d’èxit professional en la Indústria Musical.

-A disseny sonor per a mitjans audiovisuals podràs conèixer l’aplicació pràctica de diferents tècniques de disseny sonor que ajudaran a realitzar mescles per a produccions audiovisuals en una sala professional de mescles per a cinema.

-A disseny sonor amb sintetitzadors analitzaràs diferents tipus de sintetitzadors i aprendràs com s’opera amb cada un dels paràmetres, diferències entre diferents tipus de síntesi (subtractiva, additiva, FM, de grava ciment, modelatge físic …). Així com dissenyar sons propis aplicant els coneixements que s’impartiran durant aquesta masterclass.

O bé, barreja d’un tema d’estil urbà on es realitzarà una sessió de mescla d’un tema d’un gènere urbà durant aquesta activitat que tindrà lloc en un dels estudis de producció de l’escola. Es repassaran els fonaments teòrics a tenir en compte a l’hora d’encarar una barreja en estil, escoltant referències com a base per realitzar una barreja professional.

No t’ho pensis i registra’t per poder assistir i gaudir de tot el que aquesta jornada de portes obertes ofereix. La promoció de gener s’acosta i estan a punt per donar la benvinguda a nous talents creatius