Poblenou Open Day & Night, 12h non stop

Aquest passat dissabte 9 de maig era la nostra cita anual per celebrar la 8a edició de Poblenou Open Day. A causa de la situació actual vam haver lamentablement d’ajornar l’esdeveniment però ja tenim noves dates per a la seva pròxima celebració.

Celebració que estem planificant per a mitjans del mes d’octubre i que volem unificar amb el Poblenou Open Night per convertir-la en un Poblenou Open Day & Night de 12h “non stop” (11h a 23h).

Gràcies a aquesta extensió horària volem adaptar-nos a les necessitats d’una nova realitat i redissenyar les activitats perquè puguin ser gaudides per tots vosaltres.

El nostre objectiu és presentar una àmplia programació cultural on en horari de matí hi haurà activitats com ara ioga, tallers, xerrades amb nens, entre d’altres … mentre que a la tarda / nit tindran lloc exposicions, música, etc. Un programa innovador que busca compartir amb el públic els espais, projectes i idees que es generen a la comunitat però adaptat perquè pugui ser gaudit tenint en ment la nova realitat a la qual ens veurem immersos en els següents mesos.

Gaudirem d’un dia i nit ple de portes obertes als espais de la comunitat creativa del Poblenou Urban District. Quinze hores sense parar d’activitats per a endinsar-nos en el Districte Creatiu i Cultural de Barcelona.

D’altra banda, el nostre WAC (Windows Art Circuit) se celebrarà aquest any fora del marc de Poblenou Open Day perquè gaudim de l’art als carrers el més aviat possible. L’esdeveniment està sent programat per a la seva celebració a mitjans de juliol, on gran part de les activitats seràn en exteriors i complint amb la nova normativa.

El WAC, el qual va néixer fa quatre anys, és un circuit que promou artistes emergents i consolidats en una selecció d’espais de Poblenou Urban District. És una oportunitat única per conèixer nous talents, les seves obres i veure artistes realitzant intervencions en directe visibles des del carrer.

Seguim amb força i il·lusió programant aquests esdeveniments perquè ara més que mai són temps per reforçar i seguir promovent el Districte Creatiu de Barcelona. Esperem veure-us a tots molt aviat en algun d’ells!

El Poblenou Open Day / Night i el WAC es realitzen gràcies a la participació activa de la comunitat creativa associada a Poblenou Urban District i compta amb el patrocini d’Estrella Damm.