Música Fa 3 anys

Pandora i Nathy Peluso

El nou videoclip de Nathy Peluso, Copa Glasé, ha estat produït per Pandora, the other side of Story :.

La cantant argentina ha escollit la productora catalana per al seu nou videoclip. Després de l’èxit aconseguit per Rosalía amb els videoclips de Fucking Money Man / Dios nos libre del dinero produïts per Pandora, i dirigits per la directora catalana Barbara Farré, Nathy Peluso posa en mans de Pandora el vídeo de Copa Glasé.

Copa Glasé, segons declaracions de Nathy Peluso, sorgeix de les ganes de fer una cançó de nadal, inspirada per artistes i referents com Nina Simone o Ella Fitzgerald.

Copyright Sony Music

Nathy Peluso fa seu aquest tema d’inspiració nadalenca -que no nadala- en què ha comptat amb col·laboradors de luxe. Co-Escrita al costat de Jorge Drexler; i produïda per Rafa Arcaute, guanyador de quinze premis GRAMMY®.

El videoclip de Copa Glasé va ser rodat en una  únic pla a través de la mirada d’Alexis Gómez, director que ha posat el seu ull fílmic en videoclips de Bad Gyal o Sticky M.A. El videoclip compta amb la participació de l’actor i director Paco León, que interpreta el presentador de l’actuació de Peluso, recreant l’ambient de glamour dels shows en directe de l’edat d’or de la televisió.

Amb un imaginari que recorda el de les “big band”, el glamour dels anys vint, i tota la brillantor i estil que puguem imaginar, l’artista argentina es passeja per les nostres pantalles amb una melodia nadalenca, que no nadala, que sota un to dolç i rialler és punyent com només la reina de la fusió entre els urbà i el jazz sap fer.

A més, Ana Laura Solís, cofundadora del Poblenou Urban District, ha exercit de managing director en la producció del videoclip.

Felicitats a tot l’equip per l’èxit!