Espais Fa 3 anys

Pandora: nou vídeo per a Puma

La productora audiovisual catalana Pandora acaba de produïr l’últim vídeo de la marca esportiva Puma.

L’anunci ha estat dirigit per Leo Adef, director de cinema i fotògraf argentí afincat a Barcelona el qual és tot un especialista en retratar la joventut aportant sempre una mirada íntima i molt propera als personatges que retrata. Entre els seus clients es troben Saint Laurent, MTV, i-D o Nowness.

En el video recentment llançat Leo Adef ens aporta a més a més un toc urbà i rebel, transmetent així un aire fresc i aproximant la marca al públic més jove.

Cal destacar que en aquest anunci ha comptat amb la participació de grans cantants de la música underground de l’escena nacional: la revelació del trap espanyol Moonkey, l’artista de reggaeton, música llatina i urbana Bea Baralla, la futura diva del trap Diva Deva i l’artista polifacetic de sons electrònics Kai Landré.

Felicitats a tot l’equip!

 

Pandora és el costat artístic de Story: una productora audiovisual amb base a Espanya, Portugal i Mèxic. Un lloc on les marques poden deixar fluir la seva imaginació de manera salvatge. On les idees i les històries es converteixen en un preciós storytelling visual de la mà dels seus talents creatius. Creuen en la força de l’art i la bellesa per remoure la gent.