Espais Fa 2 anys

Plans creatius VOL.II

Recopilem els plans creatius que s’han posat en marxa des de la comunitat creativa i cultural del Poblenou Urban District per donar suport al moviment #yomequedoencasa i ajudar-te a desconnectar una estona d’estar a casa sense moure’t d’ella.

Conferències

Al VOL.II afegim aquest nou apartat perquè els nostres associats han preparat contingut interessantíssim en aquest format.

A Simon van sempre més enllà. Les seves innovacions en l’àmbit lumínic milloren, des de fa 100 anys, la nostra qualitat de vida. Com cada vegada tenim més interioritzada la digitalització dins de casa, han preparat conferències d’allò més interessants. Podràs veure-les en el live del seu compte d’Instagram @simonelectric oa IGTV si no vas poder veure-les en directe.

  • La primera és el dimecres 1 d’abril a les 17h. Rafael Criado, responsable de formacions a Simon parlarà dels assistents de veu i com usar-los per controlar els diferents elements de la nostra llar.
  • La segona, el dijous 2 d’abril també a les 17h. Carolina Fernández, corporate product manager de Simon, es connectarà en directe per Instagram i Youtube per parlar de solucions de càrrega USB a casa. A més, parlarà de diferents tipus de carregadors, de cablejats i de la càrrega intel·ligent Smtarcharge.

‘Quan la incertesa apressa, la creativitat s’obre pas’ és el nom de la xerrada que Stay Hungry Stay Foolish ens proposa per aquest 9 abril a les 18h. La xerrada, a càrrec de Lucas Daglio, tractarà de temes com el mite del geni creador, procés i pensament creatiu, entre d’altres. A més, tindrem accés a exercicis pràctics i material descarregable.

L’espai coworking de Bcombinator compta amb una xarxa d’experts en àmbits com la transformació digital, finançament i legal, màrqueting o lideratge entre d’altres. Per això, quan ens recomanen 10 podcasts per a emprenedors, sabem que cal escoltar-los.

Per als creatius que ens llegeixin des de casa (des d’on sinó?), això us interessa. L’equip del BLANC Festival han preparat una marató de creativitat i disseny cada dissabte. Es tracta de 12h de conferències, algunes d’elles mai vistes fora de festival, que s’emeten de forma gratuïta des del seu web en dues franjes diferents: de 10h a 15h i de 15h a 21h.

Educació i cultura

En aquest apartat tenim plans creatius d’allò més variats: llibres, jocs i cinema. Anem per parts.

A la Biblioteca de TNC donen accés a més de 60 llibres de textos teatrals. A més, periòdicament s’organitzen trobades a través d’Instagram Live amb membres de l’equip artístic d’un dels títols publicats.

Des del Museu del Disseny proposen que, junt amb els més petits de casa, recuperem els jocs de taula o que ens els creem! A la seva web, ens ajuden a dissenyar pas per pas el nostre joc de memòria.

Una altra iniciativa de joc d’allò més entretinguda és el #MuseumQuizzACasa, és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. El joc és com un Trival amb preguntes de temes d’actualitat, frases fetes, cultura popular, art (música, cinema, pintura, escultura, disseny, etc.) i curiositats amb especial atenció al patrimoni cultural de cada un dels museus participants. Hi ha dues modalitats: la familiar i l’adulta.
Per participar, entreu a la pàgina web MuseumQuizACasa a través de qualsevol dispositiu electrònic, sigui mòbil, tauleta o ordinador, i feu clic sobre cada data disponible.

Altres idees creatives

Gamers, aquest pla és per a vosaltres. FX Animation i el seu equip d’E-Sports, llancen aquest torneig de League of Legends online. Participar en el torneig és totalment gratuït i està obert a tot el públic en l’àmbit internacional dins el servidor EUW. Ademés, serà emès a través del seu canal de Twitch.

Finalment, parlar-vos d’Abaixadors10. És un projecte impulsat pel Primavera Sound i Lateral Thinking, agència que forma part de la comunitat de Poblenou Urban District. ABX10 és el punt de trobada del centre de Barcelona que ofereix una gran diversitat d’experiències d’entreteniment i cultura. Durant la quarantena, segueix viu a @abaixadors10:

  • El diumenge 5 d’abril l’actriu Greta Fernández estarà en directe a “El Meló” que es podrà veure a ABX10TV, la seva nova plataforma en línia.
  • El dijous 9 d’abril Goro Goro i Ángela Huete ens ensenyen els millors looks per a un bon confinament.

Gràcies per no saltar-te les regles i quedar-te a casa. Des de Poblenou Urban District us animem a etiquetar-nos en els vostres plans creatius per a aquests dies mitjançant el hashtag # PoblenouUrbanDistrict40.