Està passant Fa 3 anys

Poblenou s’il·lumina pel Llum BCN

El Llum BCN 2020 arriba a Poblenou els dies 14, 15 i 16 de febrer i tindrà com a centre neuràlgic l’edifici Disseny Hub Barcelona de la plaça de les Glóries.

Quan caigui la nit, la llum, el moviment, la realitat virtual i la intel·ligència artificial et faran explorar cada racó de Poblenou.

La novena edició del festival lumínic de Barcelona vol convertir -per uns dies- la ciutat en un gran museu d’accés lliure on poder interactuar amb l’espai urbà a través de la llum, el moviment i la realitat virtual. Atreveix-te a desafiar els teus sentits en una experiència sensorial d’alta intensitat que ampliarà les teves percepcions. Uneix-te a l’experiment col·lectiu que busca nous models de participació i convivència!

En aquesta edició del Llum BCN 2020, participaran un total de 23 artistes i creadors de tot el món. Al mateix temps, també compta amb 17 escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona que ompliran d’instal·lacions lumíniques l’espai públic per a explorar noves maneres d’interpretar l’entorn a través de la llum i la tecnologia digital.

A més, per a gaudir al màxim de l’experiència en Llum BCN, hi ha una novetat: una nova app en la qual es troba tota la informació de les instal·lacions lumíniques de l’edició actual. Aquestes instal·lacions es podran consultar a partir d’un llistat -amb la possibilitat d’ordenar-les per distància o nom-, o situades sobre un mapa 3D on es mostrarà també la ubicació de l’usuari.

També ofereix rutes recomanades i la possibilitat que l’usuari creï de noves segons els seus gustos i interessos. Aquestes rutes creades es podran compartir amb altres usuaris que tinguin l’aplicació instal·lada.

El circuit alternatiu del festival, el Off Llum BCN ha estat ideat, organitzat i gestionat per Poblenou Urban District. Es tracta d’un recorregut que pots trobar ja en la web del Off Llum BCN . El Off Llum BCN busca posar el focus en l’art lumínic i en propostes d’espais locals amb l’objectiu d’afavorir que no sols es descobreixin els carrers, sinó els espais de creació i innovació que formen la comunitat creativa establerta al Poblenou.