Està passant Fa 3 anys

Gràcies a tots per vindre!

Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos durant la 6a edició de Poblenou Open Night! Tot i que la meteorologia va ser adversa, des de les set del vespre ja estàveu a peu de l’canó visitant espais, descobrint Poblenou Urban District sota el paraigua.

Aquest Poblenou Open Night més de 50 espais es van sumar a celebrar la nit més creativa de l’any, amb una programació plena d’art, innovació i creativitat. Aquest any comptem amb experiències immersives de realitat virtual, intervencions murals en directe, degustacions gastronòmiques creatives, exposicions exclusives i música en directe. Una petita mostra de la gran feina que fan els membres del Poblenou Urban District.

La campanya gràfica d’aquest any, No Exit / Sortida d’Emergència ha tingut una acollida increïble per part de públic i els espais i no podem estar més contents. Tots heu pres la sortida d’emergència

Finalment, unes paraules d’agraïment per als nostres col·laboradors: Ajuntament de Barcelona, ​​Xarxa de Biblioteques, BAU, Betevé, La Plataforma, Dora Agency, Polford, Merlin Properties, i al nostre patrocinador oficial Estrella Damm per formar part un any més de l’Pobenou Open Night! I Grande Studio pel disseny i la conceptualització de la campanya gràfica “No Exit / Sortida d’Emergència”

Sense tots vosaltres no seria possible!

GRÀCIES I FINS LA PROPERA!

-El equip de Poblenou Urban district-