Està passant Fa 3 anys

¡Estrenem nova web!

Poblenou Urban District estrena web!

Poblenou Urban District estrena web: més dinàmica, més gràfica… tot creativitat! Hem volgut crear una pàgina web que doni prioritat a les imatges y al disseny perquè et capbussis de ple en les novetats del districte cultural i creatiu de Barcelona, dels seus membres associats i de tota l’efervescència cultural que agita la ciutat.

El disseny web ha estat elaborat per Grande Studio amb LLOS&. L’unió entre el nostre estudi de disseny habitual, que coneix a la perfecció la nostra senya d’identitat amb l’estudi LLOS&, artífex de webs com la de Rosalia, Canada o dels nostres estimats Codea Studio han donat com a resultat la nova web de Poblenou Urban District!

Volem que els nostres continguts, notícies, entrevistes, cròniques… arribin a tu de forma ràpida i visual. Per això la nova web de Poblenou Urban District dona prioritat a la imatge.

A més a més, et posem més fàcil que exploris la comunitat creativa més gran de Barcelona. Al nou directori podràs explorar a través d’un avatar i la geolocalització com arribar a cada espai! Recorda permetre activar la ubicació, i gaudeix del mapa online de Poblenou Urban District sempre que visitis el barri.

 

Una altra novetat és que disposarem d’una pàgina fixa pels nostres esdeveniments! La Poblenou Open Night, el Poblenou Open Day… disposaran d’una pàgina única on consultar totes les novetats, notícies destacades, i programació. A més a més d’un mapa digital integrat a la pàgina. Només volem posar-t’ho fàcil!

A partir d’ara, més continguts, més novetats, més reportatges. Volem que t’assabentis de tot, i que exploris tots els racons de Poblenou Urban District!