Espais Fa 2 anys

Produccions km0

Un anunci, un doblatge i un podcast. Encara que sembla el principi d’un acudit, ens referim a alguns dels projectes més recents realitzats per la nostra comunitat creativa. Aquesta setmana repassem les últimes produccions made in Poblenou Urban District.

T’has fixat en els nous anuncis?

La crisi sanitària que estem vivint posa a prova a tots els sectors de la societat, inclosa la publicitat. És per això pel que moltes campanyes de publicitat han hagut de reformular-se. I ho han fet per crear consciència social, com és el cas de l’anunci d’Aldi creat per la productora Cósmico.

A causa del confinament, tant el rodatge com la creació de la cançó s’ha fet de manera telemàtica: la gravació de les escenes, la locució, així com l’enregistrament de la cançó s’ha realitzat des de la casa dels mateixos creadors. Un aspecte únic de la campanya que li brinda un realisme molt especial.

L’espot, dirigit per Agus Berruezo, es diu “Volver”, com el tango de Carlos Gardel; convertint-se d’aquesta manera en la icònica banda sonora de la campanya a través d’una versió molt personal.

Un cop més, la publicitat ha fet la seva màgia per donar-nos un xut d’esperança a través de missatges positius que van més enllà de la marca. Com veieu, en Cósmico la publicitat i l’ètica no estan renyides.

La línea invisible, el podcast

El passat 8 d’abril es va entrenar a Movistar+ ‘La línia invisible’, una minisèrie dirigida per Mariano Barroso sobre el moment en què ETA va esdevenir una banda terrorista.

Des del 13 d’abril, ‘La línia invisible’ és també un podcast de Movistar+ produït per Goroka, Lavinia Voice i Sentit Films que, a través d’una exhaustiva investigació periodística i més de trenta entrevistes, aprofundeix sobre els personatges i fets històrics que van inspirar la sèrie La línia invisible i tracta de respondre a una de les preguntes sense resposta de l’origen d’ETA: qui va ser l’autor material de l’assassinat de Melitón Pomes.

El podcast, sota la direcció de Pablo G. Batista i les entrevistes de Conchi Cejudo, consta de cinc capítols.

Pots escoltar-los aquí!

Les veus de Parásitos

La pel·lícula del director Bong Joon-Ho ha arrasat en tots els sentits.

La tècnica és perfecta igual que la fotografia i la velocitat en el tall fan que el resultat visual pugui considerar-se una autèntica enginyeria artística. Paràsits és, en el seu conjunt, una obra mestra, inclòs el doblatge. Els professionals de l’estudi Polford també han fet un treball excel·lent.

L’estudi Polford està liderat per tres actors amb una llarga trajectòria en el doblatge: Luis Posada (veu habitual de Leonardo DiCaprio, Johnny Depp i John Cusack), Oscar Barberán (veu habitual de Ben Affleck, Keanu Reeves i Ben Stiller) i Jordi Brau (veu habitual de Tom Hanks, el mort Robin Williams, Sean Penn).

Aquest últim ha estat el director i ajustador de la cinta a més de posar veu al personatge més inesperat de la pel·lícula.

Si encara no l’has vist, ara és el moment!