Espais Fa 2 anys

Projectes de la Comunitat Creativa

La comunitat del Poblenou Urban District està formada per tota una xarxa creativa en la qual trobem des d’artistes, agències de publicitat, centres de creació, estudis de disseny i arquitectura, galeries d’art, museus a sales de concerts, estudis de música, centres de formació i molt més.

Aquest moment en què ens trobem creiem que és un bon moment per repassar alguns dels èxits dels nostres membres pel que aquesta setmana la dedicarem a les agències de disseny / comunicació destacant algunes de les seves campanyes més recents.

Grande Studio, estudi dedicat a la direcció creativa, direcció d’art, disseny gràfic i branding ha estat el responsable de la renovació de la identitat visual de SEAT per la comunicació de la marca. Com a resultat han aconseguit una imatge de marca més fresca, dinàmica, jove, acolorida i optimista. Ens expliquen:

Una S estètica i eficaç: van assessorar en la necessitat d’adoptar la versió monocromàtica de la marca gràfica, en detriment de la seva versió 3D cromada, en totes les peces de comunicació. Una decisió no només d’estètica contemporània, sinó d’optimització i eficàcia, a l’ésser totalment adaptable i fàcilment reproduïble en els diferents contextos d’actuació per part dels múltiples equips globals amb què treballa la marca.

La Diagonal com a eix: van crear un layout basat en la diagonal present al isotip, com a eix central des del qual s’articulen tots els missatges. On les diferents jerarquies d’informació flueixen i s’adapten a les múltiples necessitats de comunicació, des titulars creatius a features de producte. A més de respondre al nou posicionament de la marca, “Created in Barcelona”, i el seu compromís amb la ciutat mitjançant iniciatives centrades en la mobilitat i el dinamisme innovador en la seva nova seu, Casa Seat, situada a l’avinguda Diagonal de Barcelona.

Atipus és un estudi de disseny gràfic especialitzat en identitat corporativa, packaging i web. Aposten per un disseny conceptual, simple i creatiu. Entre els seus treballs hi ha el projecte per BCD – Barcelona Centre de Disseny i Plateselector.

Va consistir en el disseny de la identitat per Design the Restaurant Experience. Un curs destinat a emprenedors del sector gastronòmic que, a través del disseny i la innovació, busquen donar un nou impuls al seu negoci. La identitat gràfica aconseguida és el resultat d’un símbol flexible basat en la X com a síntesi de Experience.

Wo, agència de disseny, publicitat i comunicació és l’encarregada del disseny i la comunicació global de la multinacional japonesa Fujifilm. En poc més d’un any s’han convertit en l’agència que gestiona la comunicació de Fujifilm en la divisió d’Electronic Imagin per a Espanya i Portugal.

Aporten la creativitat i el disseny en les peces promocionals, des de les campanyes en línia fins a l’assessorament i disseny del punt de venda. La seva aportació també passa per l’organització dels esdeveniments i presentacions que FujiFilm realitza amb prestigiosos fotògrafs així com els llançaments de les càmeres més avançades del mercat.

Enhorabona a tots per aquests projectes!