Nou any, nous projectes!

Aquest any 2020 comença carregat de noves propostes!

2020 promet ser un any ple de música, art i innovació.

Aquest any, consolidem una de les nostres noves propostes, l’OFF LLum, amb més de 15 propostes lumíniques de petit format que s’enmarquen en el festival Llum Barcelona. El 14, 15 i 16 de Febrer, preparat per descubrir que la llum pot prendre vida!

A més a més, aquest any la programació musical de les sales de concert de Poblenou Urban District es presenta ensordidora. Desde l’aniversari de la sala The Loft de Razzmatazz, passant per la seva programació de Journeys, els concerts de qualitat de La Nau, portant ritmes i sons imprescindibles fins a la programació de l’Auditori, que ens portarà artistes que ho estant petant com Maria José Llergo fins a artistes de la talla de James Blake.

L’art i la creativitat ens enlluernaran amb les noves exposicions que presentaran les galeries d’art, museus i centres de creació com ara La Plataforma, L&B Gallery, el Museu del Disseny i el Museu de Can Framis.

L’oci i la restauració prendran més protagonisme. Properament presentarem noves propostes i circuits que et faran gaudir de Poblenou Urban District com mai abans ho havies fet. Estigues atent…

Aquest 2020, l’art i la creativitat t’estan esperant!