Música Fa 2 anys

Confined Magazine: Razzmatazz a casa

Razzmatazz pot haver tancat les portes de manera temporal a causa del coronavirus però no ha cessat la seva activitat ni la seva dedicació cap al món de la música.

Confined Magazine és la revista virtual del confinament creada per Razzmatazz. Es publica al seu compte d’Instagram i compta amb la col·laboració dels artistes vinculats a la casa. En ella cada dia hi trobaràs una cosa nova per fer, aquí van 5 d’elles: 

1. Recomanacions de lectures

Carlos Areces, d’Ojete Calor, recomana llegir la novel·la Arxipèlag Gulag, d’Aleksandr Solzhenitsyn, mentre que el mateix Marky Ramone us parlarà del llibre 1966: The Year the Decade Exploded, de Jon Savage.

2. Razz Quiz Monday

Cada dilluns ens repten a resoldre passatemps clàssics com sopes de lletres, laberints, mots encreuats o Trobar les 7 diferències. Els 20 primers que l’aconsegueixen guanyen una entrada doble per al re-opening de Razzmatazz.

3. Tutorials, consells, anècdotes …

Hi ha de tot! La Terremoto de Alcorcón ens recomana pel·lícules de Lola Flores o ‘Rumba 3. De ida y Vuelta’, un documental sobre la Rumba Catalana. Aníbal Gomez, d’Ojete Calor, també es llança a les recomanacions cinematogràfiques segons les necessitats de la quarantena.

El productor Miqui Brightside ens dóna tots els tips per sobreviure al confinament; l’Alberto, d’Alien Tango, t’ensenya a reparar unes ulleres de veure i la Maria de Melenas, a fer magdalenes casolanes.

4. Música

Reobren de manera virtual el club Mandanga i cada dijous a les 19h convoca a tothom a ballar els millors hits de tots els temps.
Si el teu és el techno amb Rezonanz pots gaudir del millor techno amb Dj sets en streaming cada diumenge al canal de Facebook de Razzmatazz.

5. Més música

Perquè si alguna cosa hi ha a Razzmatazz és música a dojo. Per això, a més de les sessions en streaming, nombrosos artistes com Montserrat Martí o el duo de Ginebras format per Magüi i Sandra s’han Passat por Confined Magazine per cantar i d’altres com Latzaro, el Dj resident a The Loft, han compartit playlists.

Estem desitjant tornar a omplir la pista i ballar fins que surti el sol però, mentrestant, agraïm aquestes petites dosis de Razzmatazz des de casa.