Espais Fa 2 anys

Xarxa Solidària made in Poblenou

Aquest Sant Jordi volem celebrar que la xarxa solidària que s’està teixint al Poblenou Urban District cada vegada és més gran.

Twentytú Hostel i Turisme de Barcelona s’han proposat que aquest atípic Sant Jordi sigui un dels més solidaris mitjançant la campanya ‘Rosa Solidària’. Per cada rosa virtual que es regali avui, els diners es donaràn a l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​un dels centres de recerca de la ciutat que lidera la lluita contra el Covid-19.

A la vista està que tot i ser un dels sectors més afectats per la pandèmia, el sector hoteler s’ha bolcat en la lluita contra el coronavirus cedint els seus establiments a les autoritats sanitàries o donant aliments, material mèdic o d’utilitat.

Ilustración de Cinta Arribas

Des del passat mes d’abril l’Hotel Barcelona Princess col·labora en la iniciativa ‘Hotels Salut’. L’Hotel Barcelona Princess han posat a disposició de l’Hospital de la Mar de Barcelona les seves instal·lacions per tractar els malalts lleus de coronavirus i, a més, ha donat l’excedent de menjar i beguda a ‘Nutrició sense Fronteres’, així com 9.000 guants de làtex, 50 protectors de matalassos i menjar a la Fundació Trinijove per ajudar a 40 famílies en situació de vulnerabilitat.

A la Fundació Vila Casas són conscients de la importància de protegir els que es troben en primera línia de la nostra sanitat. Fidels al seu compromís social, han donat 20.000 mascaretes FFP2 a l’Institut Català de la Salut (ICS). Les mascaretes s’han distribuït als Centres d’Atenció Primària de Catalunya (CAPs) des d’on els metges de família segueixen cuidant de la salut de tots, fins i tot posant en perill les seves vides.

Al restaurant Market Cuina Fresca el seu compromís amb el bon servei va més enllà de la qualitat del menjar i del tracte proper i acollidor que caracteritza Tiago i el seu equip. Durant aquestes setmanes tan difícils, han volgut donar suport als que estan a primera línia plantant cara al Covid-19 preparant menjar i portant-lo a hospitals.

Esperem que aquestes bones accions us deixin amb bon gust de boca, ¡feliç Sant Jordi a tots!