Gastronomia Fa 3 anys

Menjar a domicili i receptes al Poblenou

Aquests dies estem vivint una situació excepcional que ens obliga a quedar-nos a casa i a causa de l’actual crisi del COVID-19  són molts els negocis d’hostaleria que han hagut de tancar completament. Així i tot diversos restaurants del Poblenou segueixen en actiu mitjançant el lliurament de menjar a domicili, proporcionant una alternativa per a que puguem seguir gaudint dels seus plats. Aquí van:

Si et mors per menjar-te uns bons tacs mexicans, tenim la solució: La Taquería del Poblenou continua en actiu fent entrega a domicili a través de Glovo.

Si el que vols és una bona hamburguesa, Timesburg, restaurant de referència per a menjar-te unes hamburgueses originals amb ingredients de primera qualitat continua també el seu servei de lliurament a domicili a través de Glovo, Ubereats i Deliveroo. A més a més, formen part de la iniciativa ‘Delivery for Heroes’ entregant menjar a diferents hospitals i comissaries de Mossos d’Esquadra de Barcelona cada dia.

Per als amants del menjar asiàtic al Petit Bangkok segueixen en actiu cuinant el menjar tailandés més autèntic: els trobaràs a Deliveroo i Glovo.

Finalment una opció alternativa per als que els agradi cuinar i /o per als que vulguin començar a provar receptes dolces i sabroses: l’orxateria El Tio Che, publica en el seu compte d’Instagram receptes per endolcir aquest dies, provem a prepar-ne una?.

 

Bon profit!