Està passant Fa 3 anys

Gràcies per acompanyar-nos!

Aquest 2019 ha estat un any trepidant, amb nous projectes, nous amics i sobretot molta creativitat!

Aquesta volta al sol ens ha portat moltes alegries, consolidant el Poblenou Open Day com una activitat lúdica anual de referencia per al públic cultural de Barcelona. Tanmateix, el Poblenou Open Night es consolidà com un esdeveniment ineludible, que amb meteorología adversa, va congregar prop de quinze mil persones per descobrir l’efervescència del barri cultural i creatiu de Barcelona.

Durant aquest 2019 hem aixecat un nou circuit creatiu: l’OFF Llum BCN. Una proposta alternativa sota el paraigües del Festival Llum Barcelona, que proposa un recorregut per espais adherits a Poblenou Urban District, presentant propostes lumíniques de petit format en espais singulars i de creadors emergents.

De cara al 2020 venim carregats de noves propostes, tornarà el Windows Art Circuit, el Music Urban Circuit, noves edicions de l’Open Day i l’Open Night… i més sorpreses! Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos any rere any en aquesta aventura. A tots els espais que formen part de la comunitat de Poblenou Urban District, perquè sense ells tot aquest projecte no tindria sentit.

I a tots vosaltres que ens llegiu rere la pantalla i ens acompanyeu en cada esdeveniment, moltes gràcies i ens veiem al 2020!

Agraïm a Estrella Damm el seu suport continuat en els nostres projectes com a patrocinador de Poblenou Urban District.