Està passant Fa 2 anys

Rosalía torna a escollir Pandora

El passat 23 de gener, la catalana més internacional del moment, llançava el seu nou treball, Juro que.

Després de Milionària (Fucking Money Man) + Dio$ no$ libre del dinero, Rosalía torna a confiar en la visió artística de Pandora com també ho va fer Nathy Peluso per a Copa Glasé.

Rosalía torna als orígens flamencs de la seva carrera musical. Es tracta d’un tango tradicional flamenc que fusiona matisos electrònics amb la guitarra flamenca de la mà de Joselito Acedo, acostant una vegada més els quejíos flamencs al llenguatge de la música urbana. Juro que està co-escrita amb Kaydy Cain i produïda, com de costum, pel canari Pablo Díaz-Reixa Díaz, més conegut com El Guincho.

La cançó, parla d’un amor que es veu truncat per l’ingrés a presó del seu amant (Omar Ayuso, Elit) al qual es dirigeix durant el vídeo.

En quant a la direcció del videoclip, la catalana torna a confiar en el talent femení. Tanu Muiño, qui també ha treballat amb Katy Perry en Small Talk, ha estat l’encarregada de dirigir-ho.

De nou, la cantant compta amb Jose Tirado al capdavant de la direcció artística com ja va fer amb Pienso en el tu mirá i Malamente. Per a aquesta ocasió, ha creat una estètica que recorda molt a la de les pel·lícules de Pedro Almodóvar. Juro que és un videoclip colorista pintat de vermell, blau i verd en el qual es representen dos escenaris antagònics: en el costat d’ell, la sobrietat carcerària il·luminada tan sols per un flex; en el d’ella, llums vermelles primer, parets verdes després i milers d’icones déco.

I ara, no sents curiositat per veure-ho?

Pandora és el costat artístic de Story: una productora audiovisual amb base en Espanya, Portugal i Mexico. Un lloc on les marques poden deixar fluir la seva imaginació de manera salvatge. On les idees i les històries es converteixen en un preciós storytelling visual de la mà dels seus talents creatius. Creuen en la força de l’art i la bellesa per a remoure a la gent.