Formació Fa 2 anys

SAE: Producció i Gestió de Festivals

Tornarem als carrers i tornarem a anar de festivals, i per a tots aquells de vosaltres interessats en desenvolupar professionalment la vostra activitat en aquest camp SAE Institute llança aquest proper 17 Abril la nova edició del Curs de Producció i Gestió de Festivals.

En aquesta edició, a causa de l’COVID-19, les classes s’han traslladat a la Aula Virtual per la qual cosa serà impartit de manera online.

Les noves tendències en el consum de música han consolidat als festivals com una de les fórmules amb més capacitat d’atracció d’un públic que busca, no només gaudir dels seus artistes favorits, sinó viure una experiència única. Activitats d’aquest tipus suposen un gran impacte positiu per a les ciutats en què es realitzen, no només des del punt de vista econòmic, sinó també social i cultural.

El curs de producció i gestió de festivals té com a objectiu proporcionar als alumnes una visió àmplia d’aquest tipus d’esdeveniments musicals: concepte, història, tipologia, etc …, i alhora aprofundir en el coneixement de cada un dels diferents aspectes organitzatius dels mateixos: des de la producció a la gestió, programació, promoció, màrqueting o finançament.

El curs serà impartit per María de la Fuente, coordinadora i community manager del Primavera Sound des de fa 10 anys.

Aquesta professional ha coordinat al costat de Ainara Marañón l’adhesió i implementació del protocol No Callem contra les agressions sexuals a espai d’oci nocturn de l’Ajuntament de Barcelona al festival. Així també, del 2016 al 2018, va participar al programa de talent universitari YUZZ a la Universitat de Barcelona, ​​impartint ponència sobre l’aplicació de les xarxes socials en el desenvolupament i presentació de nous projectes tecnològics.

SAE Institute Barcelona gaudeix així mateix d’estrets lligams amb Primavera PRO, esdeveniment en el qual va participar aquest any passat com a partner educatiu mitjançant el shooting de diverses de les conferències més rellevants que van tenir lloc en la seva edició 2019.

Es tracta de més de 6 hores de contingut amb el millor del Primavera PRO que acaben de compartir al seu web per ajudar-nos a passar aquesta quarantena el millor possible (podreu trobar des de l’entrevista amb Neneh Cherry a xerrades sobre Feminisme, Política i Cultura, entre altres).