Formació Fa 3 anys

Jornada de portes obertes a SAE!

Desde SAE Institute Barcelona us conviden a assistir a la seva jornada de portes obertes del proper dijous 5 de setembre! Donant la benvinguda al nou curs i als seus nous alumnes, Sae Institute Barcelona obre les seves portes per informar sobre la seva oferta acadèmica i oferirà una programació de masterclasses i activitats gratuïtes en totes les seves àrees de formació. Pots consultar els horaris i programació completa aquí.

D’entre els seus més de 10 masterclasses i activitats, destaca la possibilitat d’assistir al col·loqui ofert per Antxon Gómez, mà dreta del director Pedro Almodóvar, que oferirà la seva particular visió de la indústria, amb experiència a Hollywood, i un recorregut com a director artístic al cinema que ha marcat a tota una generació.

També destaca la masterclass sobre Blockchain aplicat a la Indústria Musical, de Jordi Puy CEO d’Unison Rights una disciplina que promet revolucionar tots els sectors i que denota l’estil de SAE Institute cap a les tendències més innovadores del mercat.

A la part pràctica, els assistents podran iniciar-se en disciplines com una pràctica en un set de rodatge, aprendre els fonaments de l’animació 3D o endinsar-se en la producció d’un track de música electrònica entre altres activitats. Consulta la seva programació completa d’activitats aquí.

SAE Institute va ser fundada el 1976 i des de llavors ha crescut fins a esdevenir la major institució educativa sobre mitjans creatius, amb més de 50 campus en els 5 continents. El currículum de SAE Institute ha estat acuradament confeccionat amb l’assessorament de col·laboradors educacionals de primer nivell i dels millors professionals del sector, amb l’objectiu de preparar els alumnes per a les necessitats de la indústria creativa a nivell global. El seu sistema educatiu està basat en la pràctica, combinat amb projectes i col·laboracions artístiques.

SAE Institute Barcelona disposa d’una completa oferta de cursos sobre mitjans creatius (Videojocs, Cinema Digital, Producció d’àudio, Indústria Musical, Producció de Música Electrònica i Producció de Música Urbana), amb una important tradició en la formació basada en la pràctica i gran reconeixement per part de les empreses del sector.