Save the date: torna el Poblenou Open Day!

Estem molt contents d’anunciar la nova data del Poblenou Open Day! I queda res… serà el proper 15 de maig, jornada en què la comunitat creativa de Poblenou Urban District obrirà els seus espais oferint una programació variada, amb activitats i esdeveniments culturals, xerrades i rutes!

Seran 11 hores non-stop farcides de propostes en què podràs descobrir què s’està coent en el districte cultural i creatiu de Barcelona. 

Una jornada on art, gastronomia, innovació i música aniran de la mà per tots aquells bojos de la cultura i la creativitat, que podran conèixer de primera mà els professionals que formen part del teixit cultural del barri.

En el marc del Poblenou Open Day, enguany també recuperem el Windows Art Circuit, un circuit d’intervencions murals en diferents formats i suports, i comptarem amb la segona edició de les Urban Talks, el cicle de xerrades, des del qual es genera un debat obert sobre la cultura i la creativitat amb la relació a l’entorn urbà, l’art, el patrimoni, l’economia, la tecnologia o la sostenibilitat, entre altres temes.

Ja sabeu: reserveu-vos la data! El 15 de maig és pel Poblenou Open Day 😉