Mireia Ruiz
Mireia Ruiz
siria dj
siria dj
Art / Música Fa 2 anys

Mireia Ruiz dibuixa amb Siria DJ

Razzmatazz i el Festival Cruïlla segueixen unint forces amb el cicle # CruïllaXXS.⁣ ⁣Esta vegada prenen de nou l’Escenari Tram de Disseny Hub, no com a epicentre de ritmes urbans, sinó per proposar-nos un esdeveniment original i fresc: amb la col·laboració de creatiBEty, han reunit els millors il·lustradors de país perquè dibuixin en directe allò que els evoca la música. I no ho faran acompanyats amb un simple fil musical, sinó que gaudiran d’una sessió live d’alguns dels DJs més populars de Razzmatazz.

La música té un sorprenent poder visual: cada cançó ens fa imaginar un univers completament diferent. Llavors, per què no fer que aquestes imatges cobrin vida a través de l’art?

Si la setmana passada vam tenir el plaer de veure a @javirroyo en acció, aquesta setmana tindrem l’oportunitat de veure a la il·lustradora barcelonina Mireia Ruiz dibuixant tot allò que li evoqui la música que punxi Síria DJ, la qual ens portarà tot l’esperit de la festa ‘Mandanga’ de Razzmatazz. Serà aquest dijous 16 de juliol a les 21: 00h al Disseny Hub.

Mireia Ruiz

Mireia Ruiz és tota una explosió de color. Dissenyadora gràfica, va realitzar els seus estudis superiors a l’escola de disseny BAU de Barcelona. En les seves il·lustracions, juga constantment amb la doble faceta de dissenyadora gràfica i artista pictòrica, però l’element que destaca per sobre de tot és la potència dels seus colors i l’expressivitat de les seves imatges. A més, és directora d’art de Cocolia Studio, on es fa càrrec de diferents projectes de publicitat i disseny gràfic. Pots trobar-la en @mireiaysuscosas

Siria DJ

Síria DJ és resident a la festa ‘Mandanga’ de Razzmatazz. Amb ella és impossible no divertir-se. Perquè és igual si t’agrada l’indie-electrònic o els grans himnes dels 80, els 90 i els 2000. Amb ella, tens una mica de tot, però sempre amb una cosa en comú: la voluntat de posar a tothom de peu. De fet, les seves sessions han fet ballar al públic de grans festivals com el creuer Coachella o el SOS 4.8. La pots trobar a Mixcloud: @SiriaDj i en IG: @siria.pinguinaa

Entrades a la venda en aquest enllaç.