Música Fa 2 anys

5 motius per a anar a la Silent Electronic de Camping

El passat Poblenou Open Day vam celebrar al terrat de Playground la primera silent disco.

Camping se suma també al món silent per primera vegada amb la seva particular ‘Silent Electronic‘ el dissabte de 12h a 17h. Es tracta d’una celebració de la música electrònica a l’aire lliure amb algunes peculiaritats. La primera és que la música l’escoltaràs a través d’uns cascos que has de reservar prèviament aquí i, la segona, és que hi haurà 3 canals simultanis on triar el dj set que més t’agradi en tot moment.

En aquesta primera edició, comptarem amb PIVOT (live), Omvra (dj set) i Malena (dj set).

Per què assistir a la ‘Silent Electronic’, t’estaràs preguntant. Et donem 5 bones raons per provar aquesta nova tendència.

©Yosigo Poblenou Open Day 2019

1. Lliure elecció.
Ja no has d’anar a una altra sala o a un altre garito. Només amb prémer un botó pots canviar l’ambient de manera immediata. Així de fàcil.

2. So real.
En dos sentits. Primerament perquè El que escoltes és, exactament, el que els músics han enregistrat a l’estudi. I, en segon lloc, perquè si et treus els cascos, probablement escoltaràs com la gent taral·leja i canta. Queda’t uns minuts observant l’espectacle, no té preu.

3. La teva oïda ho agrairà.
Adequa el volum al teu gust i gaudeix de la teva música preferida sense fer malbé els teus timpans. Tampoc cal cridar, si vols parlar, només has de treure’t els cascos per descobrir el sorprenent silenci que regna a la pista de ball.

4. Els teus veïns també.
Ja no hi ha gent parlant en alt pels carrers, ni música que faci perdre la son als que vulguin descansar. Els esdeveniments com la ‘Silent Electronic’ són un win-win en tota regla.

5. Ah, i el medi ambient!
La Silent Electronic és, a més de divertida i curiosa, una bona manera de no lluitar contra la contaminació acústica. Així que una Silent Party et permetrà gaudir al màxim de la música, sense alterar l’ambient amb decibels alts i perillosos per a la salut.

Si encara no estàs del tot convençut, et donem una raó extra per vindre aquest dissable a Camping: evadir-te. Que et submergeixis tant en l’atmosfera que delimiten els teus cascos que el que passi al teu voltant passi a un segon pla.