Simon llum
Està passant Fa 3 anys

Simon: instal·lacions del Off Llum BCN

Simon sempre ha format part de la comunitat de Poblenou Urban District com a membre associat de la comunitat creativa, donant suport a les iniciatives creades des de l’associació. A través de la seva constant col·laboració amb els projectes de Poblenou Urban District, reafirma el seu compromís amb el Poblenou, on aviat traslladarà tota la seva seu social, amb l’objectiu de ser partícipep de la construcció d’un entorn creatiu i innovador per a la seva comunitat.

En aquesta segona edició de l’Off Llum BCN, Simon es converteix en patrocinador de tres instal·lacions lumíniques: El nostre Mar a BD, Barcelona Design, Realitats Quàntiques a Bridge_48 i Playground a Espai Trinijove. Aquestes instal·lacions són possibles gràcies al patrocini de Simon, cedint material i assessorant als artistes.

Sempre a la recerca de la llum que il·luminarà el demà, Simon es converteix en un dels patrocinadors principals de l’Off Llum BCN. Treballant mà a mà amb artistes novells i de circuit més underground,  Simon es converteix en un agent vertebrador de la comunitat lumínica nacional i internacional. Simon es posiciona com a mecenes dels artistes del demà, connectant mirades novells i innovadores amb artistes lumínics de perfil més consagrat.

Simon, a través del mecenatge de diferents iniciatives artístiques i esdeveniments culturals, com l’Off Llum BCN, el Festival Llum Bcn o altres festivals internacionals d’arts lumíniques, reafirma el seu compromís amb el món de l’art i el disseny lumínic, aprenent i col·laborant amb entitats i creadors que els inspiren amb noves mirades i conceptes.

A Simon fa ja temps que saben que la llum és molt més que les solucions que dissenyen, fabriquen i comercialitzen. La seva aportació a la cultura lumínica es fonamenta en la col·laboració i el patrocini de projectes que els ajudin a veure-la, sentir-la i entendre la llum, unint art i tecnologia per a humanitzar-les i apropar-les a les persones.