Gastronomia Fa 1 any

El secret és a la massa

Estarem tots d’acord que la pasta i la pizza saben millor a Itàlia, de la mateixa manera que la paella a València.
No obstant això, hi ha paelles, pasta i pizza de-li-cio-ses en aquesta ciutat.

Sospito que en ROC35 saben a què em refereixo. El dissabte 25 de gener, tenen preparat un taller amb autèntics xefs napolitans. En el, ens ensenyaran a elaborar una excel·lent massa per a pizza segons la millor tradició italiana.

En ROC35 els tallers són dinàmics i participatius. Els qui assisteixin, prepararan les seves pizzes i focaccias amb productes ecològics i de proximitat, amb la idea de fomentar una alimentació de qualitat, saludable i sostenible. També de conèixer les diferents tècniques de fermentació i ingredients variats.

El taller de pizza inclou la classe, el material necessari, un receptari i els productes per a l’elaboració i degustació dels plats.
D’aquesta manera, t’emportaràs a casa molt més que una experiència: coneixements per a crear noves receptes i mescles de sabors a casa.
Disfruta amb els cinc sentits en aquest taller.

En concloure el taller, arriba la millor part: compartir els plats en un ambient informal i relaxat.

L’antiga fàbrica de farines del Poblenou, reconvertida en l’espai gastronòmic ROC35, és un lloc en el qual sempre passen coses: sets d’enregistrament, tallers, tasts, reunions d’amics per a cuinar junts o de cuiners reconeguts… estigues atent!