Gastronomia Fa 2 mesos

Sis tallers culinaris a l’octubre

A Espai Granada els tallers són 100% participatius. En ells, es preparen les receptes amb productes de proximitat, ecològics i KM0, per fomentar una alimentació saludable i sostenible. Un cop finalitzat el taller els participants comparteixen els plats en un ambient informal, relaxat i segur.

1. Ioga i esmorzars saludables | Octubre 10

Aquesta és la fórmula perfecta per als dissabtes al matí; una classe de ioga d’una hora de durada i després un taller d’esmorzars saludables.

Es comença amb la classe de ioga de la mà dels professors de “Ioga a la vida quotidiana”, a la terrassa d’Espai Granada amb vistes a tota la ciutat, si el temps ho permet. El taller d’esmorzars saludables amb la nutricionista Yvanna Gomez ve després. Totes les receptes es realitzaran amb aliments integrals, lliures de sucre refinat, lactosa o gluten.

Consulteu tota la informació aquí.

2. Taller ‘Ceviche Lovers’ | Octubre 14

El ceviche no és només un plat, és un estil de vida. Per això, Espai Granada proposa fer un pas més en les tècniques de preparació de nous tipus de ceviche amb ingredients sorprenents.

Un nou taller de la mà del xef peruà Mario Pérez, qui us descobrirà un món de possibilitats amb el ceviche.

Consulta tota la informació aquí.

3. Taller de pa | Octubre 17

Aprèn les tècniques i els processos per elaborar i cuinar massa de pa a la teva cuina.

De la mà de la xef Lara Petrella podràs aprendre a fer pa amb massa mare i ferment biodinàmic, a partir de farines ecològiques d’espelta, kamut o altres lliures de gluten com la de blat sarraí o arròs.

Consulta tota la informació aquí.

4. Pizza | Octubre 22

Vols aprendre a fer pizza a casa? Aprèn de la mà del xef napolità Natale Russo tots els secrets de la pizza i la focaccia.

Al taller coneixeràs totes les receptes de pizza i focaccia, la fermentació, els tipus de farines, el forn i diferents ingredients que li donaran un toc únic.

Consulta tota la informació aquí.

5. Brunch Vegà | Octubre 24

Brunch, que és una barreja de les paraules breakfast + lunch. Es va fer popular a Estats Units en la dècada dels anys 30 i finalment s’ha convertit en una tradició al món sencer.

En aquest taller coneixeràs les receptes veganes delicioses i fàcils de fer que triomfen als brunchs. El xef Natale Russo prepararà una degustació completa i exquisida de Bruch vegà.

Consulta tota la informació aquí.

6. Taller thai | Octubre 29

La cuina tailandesa barreja cinc sabors: dolç, picant, agre, amarg i salat. D’aquesta manera aconsegueix atacar el paladar per tots els flancs i quan està ben executada, i el picant no és predominant, aconsegueix una harmonia de sabors difícil de trobar en altres cuines.

Per a aquest taller Espai Granada compta amb l’experiència personal del xef Mathie Porcher que, després del seu pas per Tailàndia, us mostrarà tot el sabor seva cuina.

Consulta tota la informació aquí.