Està passant / Música Fa 3 anys

18 anys de Lolita i The Loft

El millor de començar l’any, és sempre que The Loft i Lolita, les sales d’electrònica de Razzmatazz, celebren el seu aniversari. Són l’amic de classe que complia primer, el col·lega avantatjat que va arribar més ràpid als 18 anys. Celebra amb ells la seva majoria d’edat amb una programació dedicada a l’electrònica, el techno i la música industrial que convida a la seva festa a alguns dels millors DJ de moment.

Durant els caps de setmana de febrer, passaran per The Loft i la sala Lolita: Daniel Avery, Batu, Konduku, Secretsundaze, Prins Thomas, Dj Marcelle, Ben Sims, Not Waving, Peter Van Hoesen, Angel Molina, Bradley Zero, Palms Trax , Credit 00, Vrilski (Vril + Voiski), Identified Patient, DJ Stingray, Sacha Mambo, Daniel Baughman i Canela en Surco, entre d’altres.

El proper dissabte 1 de febrer de 2020 arrenca el 18 Aniversari de The Loft amb el directe de Perel, primer artista alemany a fitxar per DFA Records, el segell de James Murphy, líder d’LCD Soundsystem. Completen la programació d’aquesta primera jornada Fang, que estarà punxant a The Loft al costat de Perel, i a la sala Lolita Hieroglyphic Being en directe i Oma Totem i Troia Modet punxant.

Dins el marc de l’aniversari de The Loft i Lolita destaquen les sessions del ja consolidat Journeys, sessions íntimes i de llarga durada, que programa Razzmatazz, amb productors nacionals i internacionals que tenen l’oportunitat de treballar els seus sets de forma gradual amb el públic. Aquest mes de febrer comptaran amb la visita de Donato Dozzy, productor italià que estarà acompanyat pel set complementari de l’Dj nacional Marc Piñol. També podrem gaudir del set de Palms Trax el proper dissabte 22 de febrer.

Pocs DJs i productors són tan aclamats universalment en l’escena techno com l’italià Donato Dozzy. El seu treball més recent és 12H, un àlbum d’ambient i música experimental publicat en format digital en el segell Prestol?, un pas més en la seva variada trajectòria. Dozzy mai deixa de sorprendre.

Palms Trax va irrompre en l’escena allà per 2013 amb el primer EP d’un nou segell anomenat Lobster Theremin, tots dos eren noms absolutament desconeguts. Avui, Jay Donaldoson, productor i DJ amb seu a Berlín, és un prestigiós artista i Lobster Theremin un dels segells més respectats de l’electrònica més underground. El que va començar com un experiment sobre pads de Detroit aviat es va convertir en la targeta de visita d’Palms Trax, Aquests últims anys l’hem vist estretament vinculat a la família Dekmantel, on ha publicat diversos EPs, algun mix i ha punxat en diversos dels seus esdeveniments i el seu festival. A Barcelona, ​​el vam poder gaudir l’any passat tancant el Sónar al costat de la productora i Dj coreana Peggy Gou.