Està passant Fa 3 anys

Twins App: una nova forma de conectar!

Descarrega’t TWINS per IOs i Android a les App Stores. 

 

Treballes per viure o vius per treballar? Et consideres una persona creativa? Ho deixaries tot per donar la volta al mon?Amb les respostes a aquestes preguntes pots saber fàcilment si tens afinitat amb algú o no. Però… ¿com poder identificar totes aquelles persones amb les que t’entens?

TWINS és la resposta.Neix la xarxa social on el que compta són els gustos, la personalitat i la manera de pensar. Una forma de connectar amb persones que tenen els mateixos interessos que tu, a la localització on et trobis, i amb l’únic objectiu de viure experiències a la vida real.

 

Amb un disseny directe, amb impacte i segell de CODEA studio, TWINS presenta una interfaç d’usuari neta, acolorida i terriblement addictiva. A través d’un joc infinit de targetes amb preguntes de SI o NO l’usuari pot construir el seu propi perfil a la vegada que acota la quantitat d’usuaris que són afins a ell. El cercle perfecte.

El món es mou a un ritme vertiginós, i la nostra forma de relacionar-nos també. S’estima que la generació millennial canviarà de feina una mitjana de quatre vegades abans no arribin a la trentena. Això vol dir que canviaran d’entorn, companys de feina,  dinàmiques i rutines molt més del que s’ha fet fins ara. Com a conseqüència d’això, necessitem trobar formes més dinàmiques per identificar totes aquelles persones significatives per nosaltres.

TWINS es basa en una premissa: Fer el que vols fer allà on estiguis, amb gent amb la que t’entens.

Sota aquesta afirmació hi ha tres factors exponencials que ens han conduït a la desestabilització en les nostres relacions interpersonals: l’entorn, ja que hem passat de viure en un únic lloc a moure’ns constantment, la personalitat que va canviant amb el temps, i el sentiment de comunitat que desapareix donat a les diferents prioritats que cadascú té en la seva vida personal. TWINS agafa aquests tres factors, el sacseja en un còctel Molotov i planteja: connectar persones que comparteixin el mateix entorn, que tinguin una personalitat afí a través de hobbies i interessos comuns, i crear comunitat unint a gent que comparteixi prioritats.

En un món en què la socialització digital està encarada a compartir el que vas fer ahir, en comptes de centrar-se en tot allò que t’agradaria viure i fer demà, Twins proposa un nou concepte de socialització entre persones però, aquesta vegada, posant el digital i la tecnologia al servei del que es real.

T’animes a trobar el teu Twin?


Codea Studio