La últimas novedades de la galería de arte La Plataforma
La últimas novedades de la galería de arte La Plataforma
La últimas novedades de la galería de arte La Plataforma
Art Fa 1 setmana

La Plataforma: últimes novetats

Avui, dijous 10 de setembre, La Plataforma clasura Synkretismos, de Jorge Stasny. I, per a l’ocasió, comptaran amb la presència de l’artista.

Synkretismos és una invitació a observar còm la iconografia urbana ha estat capaç d’adaptar-se a la proliferació incessant d’imatges, nodrint-se d’elles i incloent nous elements a la semàntica pròpia de l’expressió plàstica urbana. En paraules de l’artista, “m’agradaria seduir pel color i captar el per lo simbòlic”.

Si encara no has tingut l’oportunitat de visitar Synkretismos, pots confirmar la teva assistència gratuïtament en aquest enllaç, atès que l’aforament és limitat.

El pròxim 24 de setembre, La Plataforma inaugura Gracias a la vida, una exposició individual de Matías Krahn.

En tres horaris diferenciats, l’artista presenta la mostra a la galeria, seguint un format adaptat per garantir la seguretat dels assistents. Des d’avui mateix, pots accedir a la reserva d’entrades a través d’aquest enllaç.

Gracias a la vida, de Matías Krahn, és treball més recent del pintor xilè establert a Barcelona en la seva faceta més vital i poètica. És un al·legat a la vida en temps de por. Les pintures que Krahn presentarà en aquesta ocasió transmeten d’una manera vitalista, simbòlica i directa el que el títol de l’exposició expressa: gratitud.Gratitud al que la vida ens dóna i a la seva continuïtat, gratitud a l’art, al senzill, al misteriós que sosté la vida a la terra i especialment als elements naturals que el sustenten.

Algunes de les peces de l’exposició formen part d’una estreta col·laboració en el desenvolupament de la imatge i art de l’últim àlbum de la banda Sidonie “El Retorn d’Abba” i la novel·la homònima de Marc Ros, cantant i guitarrista deL trio barceloní.

Matías Krahn treballa en el terreny del simbòlic a través de la representació dels codis subtils que regeixen la vida, fent de la seva pintura una finestra i també un mirall entre dos mons. La seva obra recent està dotada d’una força capaç d’alterar el cos, donar energia i permetre’ns connectar amb la vida.

Krahn defineix el seu treball per etapes d’exploració en què l’afany de descobriment va acompanyat d’un desig de llibertat. Aquesta llibertat, tant en la seva vessant més curiosa com en la seva forma més expressiva, està reflectida en les seves peces a través la riquesa matèrica del color, la utilització de la llum i el suggeriment de la forma.