valkiria teatro
valkiria teatro
valkiria cursos
Espais Fa 2 anys

Un Valkiria més Social

La vida i l’energia creativa tornen al barri amb més i més negocis que reobren les seves portes després de l’aturada dels últims mesos. Tal és el cas de Valkiria, primer centre d’Espanya dedicat a innovació laboral situat al veïnat de Poblenou i membre de la nostra comunitat. Tant Valkiria HUB Space com Valkiria IFF, així com el seu restaurant Bistrot by Valkiria tornen amb nosaltres.

En Valkiria (acaben d’estrenar nou web) co-organitzen esdeveniments per a empreses compromeses amb el canvi. Ara el centre mateix torna més implicat que mai amb el que és el canvi a través de noves propostes adaptades a aquesta nova ‘normalitat’.

Alexander Arnal, CEO de Valkiria, ens parla de la seva nova proposta “Valkiria Social”, una aliança entre Valkiria Hub Space i l’aplicació per a esdeveniments Lemonade Social:

Juntament amb Lemonade Social i amb el suport dels artistes locals, l’objectiu és crear experiències per al públic en general: concerts, obres de teatre, classes de diferents modalitats, etc.

Els esdeveniments i experiències en Valkiria han tingut fins al moment un enfocament corporatiu, deixant de banda el suport a la cultura de barri i dels esdeveniments públics. No obstant això, aquest any han vist la necessitat i l’impacte social que tindria el seu suport al sector cultural local pel que han pres la decisió d’incloure novament aquest sector oferint així noves experiències a barri i a Barcelona.

En el seu esforç de reviure la vida cultural del Poblenou ens ofereixen tota una agenda per als propers dies que no et pots perdre:

Música – Nit del Brasil (26 juny): Mistura de Mars ens portarà una nit plena de bona música i Caipirinha! Mistura de Mars és la unió de les músiques, paisatges i cultures que cada un dels integrants de el grup porta amb si, com Brasil, Argentina i Espanya. Aquests artistes residents a Barcelona han volgut ajuntar les seves músiques en un projecte de fusió, afegint també elements de la música de Portugal i Cuba prenent com a premissa el folklore i la cançó popular d’ells. Entrades aquí.

Teatre – Rendir és un bon començament (27 i 28 de juny): una història d’amor, una verge, una crida desesperada, un telenotícies apocalíptic, ciutats que es calen foc, tres policies voluntaris, fracassos amorosos en forma de reggaeton i una tarotista 24 hores. Entrades aquí.

Curs – Grava i edita amb el mòbil (4 juliol): curs de 3 hores Fran Cot de Narf Studio ensenyarà totes les eines necessàries per poder aconseguir més de 145.000 reproduccions a YouTube usant només el mòbil. Tècniques d’enregistrament i edició, i igualment alguna anècdota polèmica d’algun dels seus diversos vídeos més espurnejants. Entrades aquí.

Nota important: tots els esdeveniments segueixen les mesures de bioseguretat oficials que s’han decretat a manera de protocol per a esdeveniments i espais de reunió social amb referència al Coronavirus. Si voleu consultar les mesures que s’han adoptat, pots consultar el seu protocol COVID.

Valkiria es troba al cor de districte creatiu de Barcelona, ​​on disposa de 3000m2 distribuïts en dos espais d’inspiració industrial que s’han reinventat amb un disseny modern i trencador. Valkiria Hub Space és una és una antiga fàbrica restaurada, amb estil avantguardista i eclèctic. Valkiria IFF, més moderna i futurista, està situada molt a prop sense sortir de districte.

Per estar informats/des de tots els esdeveniments que s’aniran afegint podeu seguir la seva agenda a Facebook.