Música Fa 3 anys

DGTL X Unite Hostel: Èxit rotund

Unite Hostel es posiciona com a hostal de referència gràcies musical a l’última col·laboració amb DGTL Barcelona! Una vegada més, Unite Hostel es converteix en el #musichostel que ofereix una programació pròpia en el marc del festival DGTL, que permet l’experiència dels seus hostes y veïns en una oportunitat única per viure la música.

Entre la seva programació compta amb una selecció de Dj’s cedits pel festival com La Phosky, Lvcha o Virginie aka Vir, que funcionava com a reivindicació de la figura de la Dj al món de la tecnologia i l’electrònica.

Per a aquesta edició, DGTL s’alía  amb Unite Hostel per oferir l’experiència del Hostel DGTL. Una proposta que buscava facilitar als assistents de fora de Barcelona l’experiència del festival a través de la programació exclusiva de DGTL a Unite Hostel i la connexió fàcil entre el Parc del Fòrum i Unite Hostels (només dues parades de metro). A més a més Unite Hostel contribueix a reduir l’impacte ambiental del festival gràcies a les seves accions sostenibles:

Pla d’optimització de gestió de recursos i energia

A Unite Hostel empren una sèrie de mesures per assegurar que no es perd energia. Són mesures des de l’automatització del sistema de calefacció i aire acondicionat (estalviant fins a 2000 tonelades d’emissions de CO2 per any) un sistema d’il·luminació 100% LED…

Sistema de reconeixement neumàtic de residus

a més de separar adequadament els residus, tenen un sistema automàtic de registre. Això significa que no es necessitin camions de basura per poder gestionar els residus, augmentant així l’autor en emissions de carboni.

Productes i proveïdors Km. 0

Qualsevol cosa, des de mes, moltes o fins i tot verdures, a l’Hostal Unit treballant principals proveïdors locals per a la comunitat i la proclamació amb orgullo que “gairebé tot” està “fet a Barcelona”.

Esmorzar vegetarià

Sabíes que les emissions generades per la indústria cárnica representen gairebé el 18% de les emissions globals de carboni? Eliminant la carn del menú, no es redueixen les seves solucions, sinó que a més es preserven grans cantitats d’aigua i terra.

Durant el festival DGTL vam poder veure les accions preses dins del propi esdeveniment, com la col·laboració amb Ocean52, aigua enllaunada per evitar l’ús de plàstics que es reciclarà amb posterioritat, evitant així generar centenars de residus amb ampolles de plàstic. Altres de les novetats eren els vàters ecològics, intervinguts amb Street art, situats a l’entrada del festival que van generar un gran reclam entre els assistents gràcies a que converteixen els residus en un compost nutritiu per enriquir el sòl. Una altra forma més en què DGTL ha intentat acostar-se al model de festival circular que cerca.

A més de la programació musical de qualitat de DGTL, trobem la programació artística que enguany va sorprendre els assistents amb dues instal·lacions. Cyclo, davant de l’AMP stage, que va congregar multituds que volien observar l’hipnòtic ball de llums que el col·lectiu d’artistes Playmodes va generar per a l’ocasió amb la col·laboració de Ticketswap. La segona instal·lació artística, Tödular, projectant textures i formes geomètriques de la mà de Palnoise Studio

Tancant aquesta cinquena edició amb més de 30.000 assistents, DGTL segueix posicionant-se com a festival techno de referència amb diferents edicions al llarg del globus. La cinquena edició de DGTL Barcelona 2019 serveix per confirmar el festival com exemple a seguir pel que fa a sostenibilitat i ecologisme es refereix. Es presenta com un esdeveniment vegetarià, lliure d’ampolles de plàstic i amb iniciatives i instal·lacions artístiques que busquen conscienciar els seus assistents sobre la importància de la sostenibilitat i l’estalvi de CO2 o energia elèctrica, amb l’objectiu d’arribar a ser un festival 100% circular en un futur proper

Unite Hostel és un espai obert on pot passar tot el que tu imaginis. Un lloc on unir gent, experiències, disciplines i nous amics. Un lloc per a aventurers amb fam d’explorar, interactuar i connectar amb la ciutat de forma saludable i sostenible. Unite Hostel és sobre gaudir Barcelona des de dins i des de fora del hostel, amb una programació continuada i en sintonia amb la ciutat. Amb un decàleg de conducta del «bon viatger» compta amb més de 400 metres quadrats d’espais comuns oberts al barri i a la ciutat amb terrassa, coworking, showroom i djs sets.amb terra, coworking, showroom i djs sets.