Gastronomia Fa 11 mesos

On menjar durant l’Urban Creative District?

Dins de la mostra creativa de l’Urban Creative District no podia faltar la gastronomia. Si ens acompanyeu durant els dies 18, 19 i 20 de desembre, tindreu l’oportunitat de fer una parada mentre passegeu per gaudir de la millor selecció de begudes, tapes, plats, platets i dolços diversos, al mateix temps que deliciosos.

Al llarg del carrer Pujades, i en els seus carrers adjacents, trobareu els següents bars, cellers, restaurants i cafeteries:

KOH

A Koh es podrà gaudir d’una excel·lent i variada selecció de cuines asiàtiques amb plats tradicionals com ramen, curris, banys, edamame, rotllets de llagostins i vegetarians, i moltes opcions més que trobareu en la seva carta.

Divendres i dissabte de 12:30h a 16h i de 19h a 21:30h.
Diumenge de 12:30h a 16h.

Edge Brewing 

Edge Brewing ampliarà l’horari de la seva botiga Pop-Up, posant a la venda i directe al públic les seves cerveses artesanals, urbanes i creatives: packs d’ampolles i llaunes, i a granel en “growlers” de 1.5 litres. A més, s’oferiran tours per la fàbrica, garantint el compliment de les mesures sanitàries vigents. Requereix reserva d’assistència en aquest enllaç.

Dijous de 17h a 20h.
Divendres 14h a 21h.
Dissabte de 16h a 21h.
Diumenge de 12h a 17h.

La Tavernicola

La Tavernicola és un lloc per gaudir d’una gran oferta gastronòmica. Des d’empanadilles fins a formatges, sense oblidar-nos de la carn argentina, la seva gran especialitat. Tot això acompanyat d’una àmplia selecció de vins.

Divendres, dissabte i diumenge de 11h a 21:30h.

Neko

A Neko cuinen menjar saludable i lleuger per mantenir-vos vitals i de bon humor. Per això, preparen cada un dels seus productes amb els millors i més frescos ingredients, cuidant cada detall. Neko Sushi és un negoci gastronòmic familiar, on menjar sushi es converteix en un plaer quotidià.

Divendres de 13h a 16h i de 19h a 22h.
Dissabte de 19h a 22h.

Alaparra

Qui pot resistir-se a un vermut en una terrassa? També hi haurà mostres de vi del celler i cerveses que podreu acompanyar de les millors tapes com taules de formatges, embotits ibèrics de gla i moltes més delicatessen. A més, es sortejarà una ampolla de vi i una de cava.

Divendres, dissabte i diumenge de 11h a 21:30h.

Comida Codac

A Comida Codac es creen receptes pròpies des de zero. El seu estil inconfusible ha fet possible traspassar les fronteres del nostre país i implantar el seu segell gastronòmic a Tòquio. Durant l’Urban Creative District trobareu una àmplia varietat de plats com onigiris, mochis o entrepans. I, per a l’ocasió, obriran una botiga especial de pastissos.

Divendres, dissabte i diumenge d’11h a 21h.

Zanah Pasteles

A Zanah Pasteles es fan únicament productes artesanals i sense conservants. Pastissos 100% naturals i fets a mà a partir de receptes tradicionals que són elaborats amb matèries primeres de temporada. A més de la seva producció habitual, elaboren per encàrrec receptes veganes, amb espècies, farines sense gluten, sucres alternatius i sobretot, ingredients sense lletres petites. 

Aquest Urban Creative Market, Zanah Pasteles ofereix venda i encàrrec de pastissos personalitzats per a Nadal, targetes de regal i capsetes amb els assortits més dolços.

Divendres i dissabte de 10h a 14h.

Espai Joliu

Espai Joliu és un espai dedicat a les plantes, a la il·lustració i el disseny, però que, al mateix temps, és una cafeteria, on trobareu una varietat d’objectes decoratius.

Divendres, dissabte i diumenge de 10h a 15h.

Nomad Coffee

El laboratori i taller de cafè de Nomad Coffee estarà obert durant l’Urban Creative District oferint els seus cafès amb denominació d’origen, diversos tipus de torrat i elaborats amb metodologies variades. A més, comptaran amb els meravellosos pans de ‘Pa de Kilo‘.

Divendres, dissabte i diumenge d’11h a 19h. 

Per descomptat, fora del recorregut de l’Urban Creative District, la resta de restaurants de la nostra comunitat també estaran a la vostra disposició.