artistas residentes utopia
artistas residentes utopia
artistas residentes utopia
Espais Fa 2 anys

Converteix-te en artista resident

Utopia 126, espai que acull iniciatives i projectes audiovisuals o de caràcter cultural i artístic, obre convocatòria de residències per a artistes durant els mesos de setembre, octubre i novembre. Si busques un espai on desenvolupar el teu projecte artístic després de l’estiu en un ambient creatiu i envoltat d’altres artistes, aquesta és la teva oportunitat.

Utopia disposa 3 sales on es poden desenvolupar projectes de diferents disciplines artístiques. Si tens un projecte en ment que necessiti un espai per a realitzar-se, els pots enviar la teva proposta i les plataformes que utilitzis. La data límit és el 30 de Juliol 2020, dia que es tanca la convocatòria.

Alguns de les regles d’Utopía a tenir en compte són:

En Utopía126 són benvinguts els amics de l’art i esperen que els teus convidats estiguin relacionats al teu procés creatiu. En cas de presentació a públic extern, s’ha de comunicar a l’espai.

Els artistes han de compartir la seva tasca amb imatges i / o vídeos de el procés de les obres realitzades a Utopia, per mitjà de les seves xarxes socials amb les hashtags #utopiaartresidents #utopia126

Deixa la teva empremta a Utopia: el temps passa i les coses queden. Utopia agraeix cada acte o símbol que demostri que has estat part d’aquesta família.

A continuació una mostra dels espais disponibles:

convocatoria residencias utopia126

 

Utopia 126 és un projecte que reuneix una doble activitat, d’una banda Utopia s’encarrega de la gestió de la fàbrica modernista en la qual estan instal·lats, amb la idea d’acollir iniciatives i projectes audiovisuals o de caràcter cultural i artístic que necessiten un espai en el qual realitzar-se, i d’altra banda 126 és la plataforma des d’on segueixen realitzant projectes de producció publicitària i cinematogràfica.

Per a més informació posa’t en contacte amb maite@utopia126.com