Art Fa 3 anys

Doble UtopiaMarkets a Utopia 126

UtopiaMarkets és un espai on descobrir, tafanejar i adquirir obres fotogràfiques, il·lustracions o poesia directament a l’autor.

UtopiaMarkets ha preparat una nova edició. I és doble !!!!!!!! Del 18 al 20 d’octubre d’11:00h a 22:00h a l’espai Utopia 126 se celebrarà per primera vegada de manera conjunta UtopiaMarkets Il·lustració i UtopiaMarkets poesia. Durant el cap de setmana hi haurà un concert il·lustrat, instal·lacions, projeccions, recitals de poesia, tallers per a tots els públics i activitats emmarcades en el Bill Festival.

UtopiaMarkets reuneix sota el mateix sostre d’una fàbrica modernista de Poblenou a més de 80 artistes. Han confirmat la seva participació il·lustradors i poetes de gran renom juntament amb altres que exposen per primera vegada. Comptarà amb la presència d’autors, poetes i editorials com Javirroyo, Jorge Stasny, Adelaxd, Antoni Clapés, Arianne Faber, Javier Rubín, Luis Fellini i Editorial Fonoll, entre d’altres.

Aquest gran mercat de la il·lustració i la poesia és una oportunitat única per fer-te amb obres originals o seriades i conèixer als que estan darrere de cada paraula o cada traç. La matèria primera culinària anirà a càrrec de + Gresca qui posarà sobre la taula menjar variat, de proximitat i de qualitat.

L’utòpic es va fer possible per amor a l’art. Tres edicions enrere UtopiaMarkets començava a caminar per primera vegada per donar suport al talent de Barcelona i donar-li visibilitat. Des de llavors, cada pas és una empremta de la passió per la creativitat i l’entusiasme. I, com en la vida, el camí no es fa sol: la generositat de col·laboradors i professionals han fet que els UtopiaMarkets es facin realitat.

Utopia 126 és un espai, però és molt més que això: és un projecte de Quique Camín i Oscar Vallès que pretén donar aixopluc a qui tingui un projecte perquè són molt conscients que la creativitat no és un luxe, sinó una necessitat.

Com no és el mateix explicar-ho que viure-ho, us animem a que del 18 al 20 d’octubre us acosteu a Utopia 126 i gaudiu de tot el que aquesta doble sessió de UtopiaMarkets té preparat.