Espais Fa 2 anys

Vouchers per a la resistència

Si ho penses, el més probable és que la majoria dels llocs que freqüentes siguin petits comerços. Si traces un mapa mental des de la barra de bar en la que has arreglat el món tantes vegades, passant per la perruqueria a la qual vas a tallar-te els cabells, el gimnàs que ha aconseguit que la teva vida sigui menys sedentària o la llibreria que està a prop de casa, tot són petits comerços de grans emprenedors.

Parlem molt de quan tot això acabi, però i ara?

La veritat és que necessitem que tots aquests llocs resisteixin durant aquest temps perquè segueixin aquí per a nosaltres quan tots tornem a gaudir de la quotidianitat. D’aquest afecte cap a aquests negocis que formen part de les nostres vides i de la preocupació pel seu futur han sorgit els vouchers.

Per ajudar a que ‘quan tot això passi’ aquests petits comerços tancats durant la crisi del Covid-19 puguin tornar a aixecar la persiana, podeu comprar cupons que es canviaran en els establiments un cop que aquests reobrin les portes.

Alguns membres de Poblenou Urban District també han posat en marxa aquest sistema de vouchers.

Al web d’Orval i Espai Joliu a més de comprar revistes d’edició limitada, tasses, espelmes i plantes, també hi trobareu gift cards per regalar i l’opció de comprar un voucher per un import entre 15€ i 30€ per gastar en cafè o qualsevol de les delícies que preparen cuan obrin de nou.

A Noak Room també ha llançat un cupó únic de 100 € amb el qual pots gastar fins a 150€, és a dir, tens 50€ de regal. No obstant això, pots comprar diversos vouchers i acumular la quantitat. Només es podrà adquirir el voucher durant el període d’alarma, però ho podràs fer servir quan vulguis, sense data de caducitat. És aplicable a tot l’estoc de mobiliari vintage i també en peces rebaixades. Per fer-te amb aquest cupó, contacta amb ells a través d’Instagram.

Noak i Orval

Des de Poblenou Urban District us animem a comprar ara per a gaudir després, en un intent de donar una mica d’aire a aquests petits negocis que amb la persiana baixada continuen havent de fer front a les despeses. Fem que puguin sentir el nostre afecte en aquests temps tan difícils i que sàpiguen que seguirem aquí quan passi tot això.