Està passant Fa 2 setmanes

WAC 2020: Busquem artistes!

Poblenou Urban District obre una convocatòria dirigida a pintors, muralistes, escultors, il·lustradors, fotògrafs, artistes multimèdia i performers per a participar a la sisena edició del Windows Art Circuit/ WAC, en el marc del Poblenou Open Day 2020, el 9 de maig*.

Poblenou Open Day és un esdeveniment en el qual la comunitat creativa més gran de Barcelona obre les seves portes per oferir una gran varietat de propostes culturals i per donar a conèixer els seus espais i les activitats que s’hi realitzen.

El WAC és un circuit que té com objectiu promoure artistes emergents en una selecció d’espais de Poblenou Urban district. Els artistes podran intervenir en directe o exposar la seva obra. Com cada any, Poblenou Urban District facilitarà les condicions tècniques necessàries per dur a terme les exposicions i intervencions en els espais participants.

Conformen el jurat:

Barcelona Academy of Art: Jordi Díaz
Colectivo Difusor: Xavier Ballaz i Anna Manaia
Montana Colors: Marc Mascort
Piramidón Centre d’Art Contemporani: Jordi Bohigas i Joan Rendé
Poblenou Urban District: Claudia Costa, Ana Vidal i Albert Martínez

Mitjançant la participació, els artistes seleccionats obtindran difusió del projecte en tots els mitjans de què disposa l’associació i seran inclosos a la campanya de comunicació que es durà a terme. Una vegada més, comptem amb la col·laboració de MONTANA Colors, que cedirà el material necessari als artistes participants per a la realització d’intervencions murals.

Requisits de participació:

El límit de presentació de propostes és el dimecres 29 d’Abril a les 24h.
No s’acceptarà cap proposta fora d’aquest límit i la resolució del jurat es comunicarà via e-mail.

*L’associació es reserva el dret de modificar la data a causa del COVID-19 en tot el territori.