artistas seleccionados wac20

T’esperem al WAC 2020!

El Windows Art Circuit (WAC) és un circuit que té com a objectiu promoure a artistes, tant emergents com consolidats, en una selecció d’espais de Poblenou Urban District. És una oportunitat única per conèixer nous talents, les seves obres i veure artistes realitzant intervencions en directe.

Les últimes edicions del WAC s’han celebrat dins el marc de Poblenou Open Day, un esdeveniment en el qual la comunitat creativa més gran de Barcelona obre les seves portes perquè pugueu conèixer els seus espais i les activitats que es duen a terme.

Sentint-ho molt i causa de la crisi actual provocada pel COVID-19 ens hem vist obligats a ajornar la propera edició de Poblenou Open Day prevista per al 9 de maig. Seguim treballant per veure quina serà la millor data per realitzar-lo.

No obstant això, continuem amb el WAC.

Foto de Yosigo a la artista Lía Ateca en el WAC 2019

És per això que estem treballant en reprogramar el WAC i adaptar-lo a les circumstàncies de el moment en què es celebri. Us mantindrem informats a través dels nostres canals de comunicació (xarxes / web / newsletter) sobre la nova data en les pròximes setmanes.

Quan tot això acabi, al Poblenou Urban District volem tornar a veure’t! I ho farem en el WAC, juntament amb els artistes que ens acompanyaran i ompliran Poblenou de vida a través del seu art.

Gràcies per acompanyar-nos!