sae awards
sae awards
Formació Fa 2 anys

Warner Chappell Songwriting Camp

SAE Institute Barcelona es va alçar aquest passat mes amb el premi guanyador al Millor Projecte de Music Business en els reconeguts premis internacionals SAE Awards. El projecte guanyador es tracta del Warner Chappell Songwriting Camp.

Celebrant el seu 15 aniversari, els SAE Awards són uns premis internacionals que s’han consolidat i gaudeixen d’un gran prestigi dins de la indústria creativa. El certamen premia el talent dels seus alumnes i alumni de més de 54 campus de 28 països al voltant de el món el qual aquest any es va celebrar en streaming de manera excepcional. Aquest guardó és a més per als guanyadors, un trampolí adicional per a impulsar les seves carreres professionals.

En què va consistir el projecte guanyador del campus de Barcelona?

SAE Institute és una de les institucions educatives en mitjans creatius més grans de el món. L’escola compta amb fortes connexions amb la indústria i especialment amb la indústria de la música, amb la qual col·laboren habitualment.

Fruit d’una d’aquestes col·laboracions va sorgir el Warner Chappell Songwriting Camp, un projecte col·laboratiu entre SAE Institute i Warner Chappell que va reunir artistes, compositors i top liners per treballar en la composició de temes amb els alumnes de les diferents disciplines que SAE Institute imparteix al seu campus de Barcelona.

Durant 3 dies, artistes de la talla de Marwán, Rayden, Bearoid, Covi Quintana, Victòria Riba o Danielz van compartir estudis amb els alumnes del Programa en la Indústria Musical, Producció d’àudio i Cinema Digital, que van col·laborar activament en l’organització de l’esdeveniment i van poder assistir a diferents xerrades i workshops i viure l’experiència de treballar directament en la composició de temes al costat d’ells.

El guardó per aquest gran treball en la categoria de Best Music Business Project en els SAE Awards 2020 va ser recollit a Madrid pel director general de SAE Institute Spain, Miguel Veloso, i lliurat a l’delegat i representant de la promoció de Music Business a Barcelona encarregada del projecte, Arnau Pons, de la mà de Carles Vinnuesa, Head of Music Business a SAE Institute Spain.

L’experiència no va ser solament enriquidora per als alumnes, sinó que els propis artistes es van mostrar encantats amb les dinàmiques generades, les instal·lacions i l’ambient que es va crear al voltant de l’Songwriting Camp. Fem una ullada al que van dir al respecte tant els artistes com els estudiants implicats: