artistas seleccionados wac20
artistas seleccionados wac20
artistas seleccionados wac20
Art Fa 2 anys

WAC ‘20: artistes seleccionats

Seguim ultimant els detalls per a la celebració de la propera 6a edició de l’Windows Art Circuit (WAC) i poder així tornar a gaudir de l’art en els espais del Poblenou Urban District. Fent ús de suports no convencionals, donant la possibilitat de veure des de l’inici una intervenció artística, el circuit ofereix la possibilitat de visitar espais i gaudir de les intervencions en directe.

Aquesta setmana a més tenim novetats: tots els/les artistes que donaran vida a barri amb les seves creacions ja han estat seleccionats.

En total es tracta de 35 artistes procedents de diverses disciplines com ara el muralisme, l’exposició, la instal·lació i la performance. Diversos d’ells/elles han participat en edicions prèvies mentre que 23 d’ells/elles són artistes que s’uneixen per primera vegada a aquest festival.

Els/les artistes guanyadors/res de la convocatòria de la 6a edició de Windows Art Circuit han estat seleccionats d’entre gairebé 100 propostes a través d’un jurat professional. El jurat ha estat format per galeristes d’art, dinamitzadors culturals experts en art urbà i diversos professionals de sector creatiu que amb els seus diferents punts de vista han donat una perspectiva crítica sobre la viabilitat i la potència de les propostes.

El circuit artístic compta amb la col·laboració de Montana Colors, la marca que des de 1994 dóna suport a l’art urbà. Montana va ser la primera marca de pintura especialitzada en l’art del graffiti, convertint la seva seu a Barcelona en un referent per als artistes urbans de la resta d’Europa.

Vols saber qui són els artistes seleccionats? Aquí el llistat al complet:

Muralisme: Sergi Bastida, Borneo Modofoker, Apache, Hugu, Kauê Oliveira, Maria Gargot, La Santa Papaya, Allan Halley, Medianeras, Blah, Pimpi, aRaL, BeatMe Lab, Teo Vazquez, Rata con corbata, El dios de los tres, Betan, Alessia, Sonia Toneu, Ona, Concreto, Wedo, Tim Marsh, Galkinagalk.

Exposició: Aphrodite Illustration, Caceres, Jordi Mestrich.

Instalació: Elsa Yranzo_Creative food Studio Bcn, Cicuta, Cé Marina / Agueda / Lina, Ángel Moreno, Midori Arquitectura.

Performance: Margherita Isola, Teresa W, Creatibia.